Horoscop săptămânal 21 – 27 septembrie 2020. Balanțele își găsesc sufletul-pereche, Peștii stau bine cu banii

Horoscop săptămânal 21 – 27 septembrie 2020. Balanțele își găsesc sufletul-pereche, Peștii stau bine cu banii

Horoscop Berbec săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Balanței, miercuri, în sectorul care guvernează mariajul, relațiile și parteneriatele. Așadar, timp de o lună, ți se dă ocazia să rezolvi niște chestiuni parteneriale, dacă au fost neînțelegeri, ai ocazia să le îndrepți, iar dacă ești singură, poți începe o nouă relație.

Bani – Dacă în această săptămână, preocupările tale pentru situația financiară scad, situația se schimbă de duminică, când Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își face intrarea în zodia Scorpion, în sectorul asociat banilor deținuți în comun cu partenerul, cu alți terți, banii proveniți din alte surse decât cele de salariu. Prin urmare, încep să se vadă în conturile tale și efortul muncii.

Muncă – Cele mai active zile în sfera profesională sunt joi și vineri, când Luna îți traversează casa carierei, a ambițiilor profesionale și a relației cu șefii sau cu autoritățile. Profită de oportunitățile care vor apărea în aceste două zile, pune-te în valoare și demonstrează-ți experiența și abilitățile!

Horoscop Taur săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, ajunge duminică în sectorul mariajului și al relațiilor, așa că urmează o perioadă în care vei avea mai multe dialoguri cu partenerul de cuplu despre viața de familie. Puteți lămuri o situație și ajunge la o înțelegere dacă ați au fost tensiuni între voi, în ultima perioadă.

Bani – Marți și miercuri sunt zile în care poți încasa bani, administra bugete și face plăți. Totodată și partenerul poate să te anunțe că primește un bonus, care ar putea să vă ajute în cheltuielile pe care le aveți în această perioadă.

Muncă– Începând de miercuri, de când Soarele, energia, își face intrarea în zodia Balanței, pe sectorul muncii, volumul de muncă va crește la serviciu, iar următoarea lună va trebui să demarezi niște proiecte importante. Atenție la faptul că suprasolicitarea ar putea să-ți răscolească niște afecțiuni și să fii nevoită să ai grijă și de sănătatea ta!

Horoscop Gemeni săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Evenimentul important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Balanței, miercuri, în sectorul asociat iubirii, aventurii, flirtului și romantismului. Așadar, urmează o lună, în care ești invitată să te ocupi mai mult de relația sentimentală și să-ți petreci timpul cu partenerul. Dacă ești singură, este o perioadă bună pentru a intra într-o relație.

Bani – Joi și vineri sunt două zile în care te preocupă situația financiară, în special datoriile, creditele, taxele și impozitele pe care le ai de achitat. Posibil să găsești metode noi de suplimentare a veniturilor sau accesezi un credit de nevoi personale.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt joi și vineri, când vei avea o perioadă foarte solicitantă. Începând de duminică, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat muncii și activităților curente de la serviciu și vei deveni mult mai organizată, găsești metode noi de a eficientiza timpul, relațiile cu colegii se îmbunătățesc și poți primi și oferte de job sau activități extraprofesionale.

Horoscop Rac săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Începând de duminică, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Scorpion, respectiv în casa asociată sferei sentimentale, așa că va urma o perioadă în care ar fi recomandat să-ți rezervi mai mult timp partenerului, să-ți declari sentimentele. Dacă ești singură, comunici mai ușor cu cineva cu care flirtezi.

Bani – În weekend încasezi o sumă de bani la care nu te aștepți. Posibil să fie de la un prieten, pe care l-ai împrumutat. Mai există și varianta în care să organizezi o petrecere surpriză pentru un prieten și strângi bani pentru un cadou.

Muncă– Marți și miercuri sunt două zile foarte aglomerate la locul de muncă. Posibil să ai colegi noi, cărora trebuie să le predai din sarcinile tale și-ți va ocupa destul de mult timp. Joi și vineri sunt două zile în care închei contracte sau negociezi parteneriate și vei avea șanse mari să fie în favoarea ta, iar șefii să fie mulțumiți.

Horoscop Leu săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Începând de duminică, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat familiei, așa că urmează o perioadă în care se îmbunătățesc relațiile de familie. Dacă ai în plan, împreună cu partenerul, să achiziționați un imobil, este momentul în care poți începe să cautați și să vedeți condiții de creditare.

Bani – Soarele părășeste în această săptămână casa banilor, așa că finanțele se vor diminua sau vei avea mai multe cheltuieli. Prin urmare, nu ar strica să fii mai cumpătată în ce privesc cheltuielile.

Muncă– Finalul de săptămână, mai exact joi și vineri, vine cu oportunități în sfera profesională. Posibil în urma unor dialoguri în contradictoriu cu șefii să iei niște decizii importante în viața profesională și să accepți o ofertă. Sectorul comunicării, al învățării, al schimburilor de opinii, negocierilor și acumulării de cunoștințe va fi bine aspectat de miercuri, de când Soarele începe să traverseze aceste domenii. Așadar, vei avea prilejul să-ți folosești abilitățile de comunicare, de negociere, să înveți lucruri noi și să te pui în valoare.

Horoscop Fecioara săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Joi și vineri, când Luna îți traversează sectorul sentimental, este posibil să ai parte de clipe romantice alături de partener. Dacă ești singură, primești o invitație în oraș de la o persoană cu care flirtezi de ceva vreme.

Bani – Evenimentul important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Balanței, în sectorul asociat banilor și bunurilor, semn că urmează o perioadă de o lună de zile, în care atenția ta trebuie să se îndrepte spre suplimentarea veniturilor.

Muncă – Începând de duminică, Mercur, guvernatorul tău, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul asociat comunicării, așa că se intensifică preocuparea pentru strategiile din proiectele la locul de muncă. În weekend este posibil să ai parte de surprize sau evenimente neașteptate la serviciu și să fii nevoită să lucrezi sau să preiei niște sarcini ale unor colegi.

Horoscop Balanță săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, miercuri, în semnul nașterii tale. Acest lucru îți va aduce energie și are efecte pozitive și în relații, pentru că vei fi mai deschisă să-ți rezervi timp partenerului de cuplu. Dacă ești singură, ești pregătită să intri într-o relație.

Bani – Luni încasezi o sumă de bani sau ești interesată sa-ți faci ordine în situația financiară. Începând de duminică, Mercur, astrul comunicării, ajunge în zodia Scorpion, în casa banilor, așa că îți vor veni idei de a face bani, de a-ți suplimenta veniturile sau renegociezi salariul.

Muncă– Cele mai active zile din săptămână, la locul de muncă, vor fi marți și miercuri, cînd Luna îți traversează sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii și negocierilor. Totodată, capacitățile tale de observație, dar și de eficientizare a timpului nu vor trece neobservate. Vei profita de aceste lucruri la mijlocul săptămânii, când vei încerca să ai relații strânse cu partenerii de afaceri.

Horoscop Scorpion săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Începând de duminică, Mercur, astrul comunicării, ajunge în semnul nașterii tale, așa că vei avea ocazia să-ți exprimi mai ușor sentimentele față de persoana iubită, dar și să abordezi subiecte sensibile, pentru a putea găsi soluții. Soarele își face intrarea, miercuri, în zodia Balanței, pe casa subconștientului și a universului interior, prilej numai bun, pentru următoarea lună de zile, să-ți analizezi viața și relația cu partenerul de cuplu.

Bani – Mercur intrat în zodia Scorpion are efecte benefice și în sfera financiară, pentru că vei știi să negociezi contracte/parteneriate în favoarea ta.

Muncă- Cele mai active zile din săptămână la locul de muncă sunt joi și vineri, când este favorizată comunicarea, socializarea, prezentarea de proiecte, deplasările și întâlnirile cu asociații, colaboratorii și partenerii de afaceri. Atenție la faptul că vor exista și situații în care, din cauza unor schimburi de opinii contradictorii, se poate rupe un parteneriat!

Horoscop Săgetător săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Începând de duminică, Mercur, astrul comunicării, dar și guvernatorul casei relațiilor și al mariajului, ajunge în zodia Scorpion, în sectorul subconștientului. Așadar, vei avea tendința să analizezi mai mult sentimentele față de persoana iubită și vei realiza niște aspecte importante ale relației. Vei identifica problemele pe care le ai în mariaj. Introspecția și meditația ar putea să te ajute să-ți faci ordine în gânduri și să iei cele mai bune decizii în cuplu.

Bani – Joi sau vineri este posibil să încasezi o sumă de bani mai mare. Banii vin într-un moment în care ai mare nevoie de ei.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, miercuri, în zodia Balanței, în sectorul asociat proiectelor, planurilor pe termen lung și grupurilor cu care desfășori activități comune. Așadar, urmează o lună de zile, în care este recomandat să pui la punct planuri pe termen lung, să demarezi proiecte, poate cu prieteni sau cu foști colegi de la serviciu, care vor să te coopteze în echipa lor.

Horoscop Capricorn săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Cele mai active zile în cuplu sunt joi și vineri, când se dinamizează axa relațională. Dacă ești singură, intrarea lui Mercur, duminică, în casa prietenilor, ar putea să-ți lărgească cercul de cunoștințe și prin intermediul unui prieten să cunoști pe cineva cu care să începi o relație.

Bani -În weekend ai parte de surprize în planul financiar. Posibil să încasezi niște sume de bani, dar așa cum vin, așa le vei cheltui. Posibil să îi faci un cadou partenerului de cuplu sau achiziționezi un sejur.

Muncă– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Balanței, în sectorul asociat carierei și aspirațiilor profesionale. Așadar, este o perioadă bună pentru a te relansa profesional și dacă ți se ivesc ocazii să schimbi direcția, ar fi recomandat să le iei în calcul. Joi sau vineri, când Luna îți traversează casa personalității, vei înregistra un succes în planul personal sau profesional. Începând de duminică, Mercur, astrul comunicării, ajunge în casa prietenilor și a proiectelor pe termen lung, așa că vor începe dialoguri pentru demararea de proiecte noi.

Horoscop Vărsător săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Evenimentul astral important al săptămânii este intrarea Soarelui, guvernatorul casei relații, în zodia Balanță, respectiv în casa asociată călătoriilor, străinătății, studiilor și principiilor după care te ghidezi în viață. Așadar, urmează o lună de zile, în care, dacă ești singură, îți vor ieși în cale persoane pe care le vei cunoaște în mediul academic, într-o călătorie, în străinătate și cu care vei împărtăși aceleași principii de viață.

Bani – Dialoguri pe teme financiare pot avea loc la serviciu joi sau vineri, cănd vei încerca să afli dacă primești un bonus pentru activitatea din cadrul unor proiecte, la care ai lucrat în paralel cu sarcinile curente.

Muncă– Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, ajunge duminică în zodia Scorpion, în casa asociată carierei și a ambițiilor profesionale. Așadar, urmează o perioadă favorabilă afirmării în carieră. Totodată, poți primi o serie de oferte, o funcție sau propuneri de colaborare cu instituții din străinătate.

Horoscop Pești săptămâna 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste– Mercur, astrul comunicării și guvernatorul casei relațiilor, ajunge duminică în zodia Scorpion, în casa filosofiei de viață. Așadar, urmează o perioadă în care îți dorești să împărtășești aceleași principii cu partenerul de viață și vei avea parte de o serie de schimbări profunde în relație.

Bani – Sectorul financiar, al banilor proveniți din moșteniri, avantaje materiale, credite, impozite, dar și banii pe care îi deții în comun cu partenerul, se va dinamiza începând de miercuri, odată cu intrarea Soarelui în zodia Balanței.

Muncă– Dacă marți și miercuri sunt zile în care Luna îți traversează casa carierei și a relației cu șefii, când vei avea dialoguri despre proiectele următoarelor luni, joi și vineri vei trece la treabă și vei pune la punct un plan, o strategie pentru un nou proiect. Vei avea ajutorul echipei cu care lucrezi, iar lucrurile se vor desfășura în direcția indicată de către șefi.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *