”El Dinamo” dă marea lovitură: un fost internațional spaniol, dublu câștigător de Cupa UEFA cu Sevilla, devine ”câine”

”El Dinamo” dă marea lovitură: un fost internațional spaniol, dublu câștigător de Cupa UEFA cu Sevilla, devine ”câine”

Dinamo a dat marea lovitură pe piața transferurilor, după o campanie oricum extrem de spectaculoasă, demarată imediat după venirea ibericilor la cârma clubului.

”El Dinamo” a dat lovitura anului: Diego Capel e în București și va semna

Astfel, faimosul Diego Capel (32 de ani) este chiar acum la București, unde efectuează deja vizita medicală înainte de a semna cu gruparea din Ștefan cel Mare, potrivit celor de la Radio Dinamo.

Capel, care evoluează ca mijlocaș ofensiv de bandă stânga, are două selecții în naționala Spaniei. Născut la Albox, în Andaluzia, ibericul a devenit cunoscut la Sevilla, club alături de care a câștigat de două ori Cupa UEFA, fosta Europa League.

Diego Capel a evoluat la Sevilla din 2003 până în 2011. A fost dorit, de-a lungul anilor, de Real Madrid sau Liverpool. Până la urmă, în 2011 a ajuns la Sporting Lisabona.

După patru ani în Portugalia, mijlocașul a mers la Genoa, unde a stat pentru o singură stagiune. Au urmat Anderlecht, Extremadura și, după o perioadă în care a fost liber de contract, maltezii de la Birkirkara, pentru care a semnat în ianuarie 2020.

Acum, Diego Capel este cotat la 325.000 de euro. Din iulie, de când i-a expirat contractul în Malta, ibericul este jucător liber.

Primele reacții la venirea lui Capel în România

Venirea unui nume atât de mare în Liga 1 a născut imediat reacții. Prezent în studio-ul emisiunii ”Fotbal Club”, Ilie Dumitrescu s-a arătat extrem de fericit că un asemenea fotbalist ar putea evolua în România.

”Diego Capel? A jucat contra Urziceniului. Să ai așa un jucător în România… Și cu experiență internațională, și în La Liga. L-am văzut la Sevilla foarte mult. E un fotbalist excelent”, a comentat ”Mister”, la ”Fotbal Club”.

Contactat telefonic, și Dănuț Lupu a reacționat. Nu atât de încrezător însă. Ex-dinamovistul încă nu e sigur că Pablo Cortacero și management-ul spaniol vor salva clubul, așa că a fost ironic când a auzit că Diego Capel va ajunge în Ștefan cel Mare.

”Dinamo are un patron care are miliarde de euro. O să ajungă Capel la Dinamo. Dar patronul n-a fost în stare să plătească salariile”, a zis Lupu.

Transferurile făcute de Dinamo, după venirea spaniolilor

Juan Camara (26 de ani, mijlocaș de bandă)
Vlad Achim (31 de ani, mijlocaș central)
Janusz Gol (34 de ani, mijlocaș central)
Adam Nemec (35 de ani, atacant)
Isma Lopez (30 de ani, fundaș stânga)
Alexander Gonzalez (27 de ani, fundaș dreapta)
Borja Valle Ballonga (28 de ani, mijlocaș de bandă)
René Román Hinojo (36 de ani, portar)
Tomás Mejías (31 de ani, portar)

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *