Mulţescu, enigmatic după ce Contra l-a dat afară pe Straton: „Iată, viaţa bate filmul”

Mulţescu, enigmatic după ce Contra l-a dat afară pe Straton: „Iată, viaţa bate filmul”

Gigi Mulţescu, 68 de ani, a făcut Dinamo să arate bine înaintea încheierii abrupte asezonului trecut al Ligii 1, prin decizia Comitetului Executiv, dar asta nu l-a ajutat să rămână la echipa din Ştefan cel Mare.

Prezent în platoul emisiunii Liga Digisport, antrenorul a fost provocat să discute şi despre modul total neaşteptat în care Cosmin Contra a decis să-l dea afară pe portarul Cătălin Straton. Portarul a semnat cu rivala FCSB şi a debutat excelent în echipa lui Gigi Becali.

Mulţescu a răspuns enigmatic atunci când a fost întrebat despre concedierea lui Cătălin Straton

„El trebuia să continue la Dinamo, dar în cazul în care nu continua nu mă aşteptam să ajungă la FCSB. Dar iată, viaţa bate filmul!

În primul rând vreau să-i mulţumesc (n.r. lui Cătălin Straton), nu pentru modul cum s-a pregătit, că asta este meseria lui, ci pentru poziţia de lider asumată în echipă, ci mai ales pentru momentele grele în care a fost stâlpul echipei. De ce s-a dus la FCSB? Pentru că era jucător liber … Ştiţi cum se spune, mai binele este duşmanul binelui”, a spus Mulţescu în emisiunea Liga Digisport, fără să dea un răspuns direct.

Despre Straton s-a speculat că a fost dat afară de Contra pentru că şi-a declarat public susţinerea pentru Gigi Mulţescu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *