E una din cele mai populare vedete, dar puțini o recunosc în această poză din copilărie. Cine se ascunde în spatele imaginii |Foto

E una din cele mai populare vedete, dar puțini o recunosc în această poză din copilărie. Cine se ascunde în spatele imaginii |Foto

Este una dintre cele mai frumoase actrițe din România, însă puțini sunt cei care o recunosc în pozele din copilărie. Mădălina Bellariu Ion este o actriță cunoscută pentru rolul Mariei din serialul „Sacrificiul“.

Mădălina Bellariu Ion nu se sfiește să pozeze super provocator pe contul de Instagram, iar aparițiile ei nu trec niciodate neobservate.

Actrița este însă de nerecunoscut în imagini din copilărie, după cum se poate vedea și din galeria foto a acestui articol.

Recet, Mădălina a publicat o imagini din copilărie în care este alături de fratele ei mai mic, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Mădălina a fost o fetiță superbă în copilărie. În imaginea postată de actriță se poate vedea cât de frumoasă era, iar ochii te hipnotizează de la primul contact vizual.

Fanii vedetei de pe rețeaua de socializare au reacționat rapid, iar imaginea a strâns mii de aprecieri.

Mădălina Bellariu Ion interpretează rolul Mariei în serialul „Sacrificiul“. Producţia are în distribuţie actori precum Maia Morgenstern, Claudiu Istodor şi Vlad Gherman.

Mădălina a studiat actoria la Londra, a jucat în filme şi seriale de marcă în limba engleză şi italiană, iar acum face primul ei rol în limba română. Tânăra a jucat alături de Jude Law în producţia „The Young Pope“, iar în prezent are proiecte în Marea Britanie, America şi Italia.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *