GALERIE FOTO Așa a arătat primul meci cu suporteri din competițiile UEFA. Măști puține și distanțare aproape inexistentă

GALERIE FOTO Așa a arătat primul meci cu suporteri din competițiile UEFA. Măști puține și distanțare aproape inexistentă

Meciul dintre Bayern Munchen și Sevilla, din Supercupa Europei, scor 1-1 (2-1 d.p), disputat la Budapesta, a fost primul din competițiile UEFA care s-a disputat cu spectatori, după izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Aproximativ 20.000 de suporteri au intrat pe Puskas Arena din Budapesta, UEFA limitând accesul spectatorilor la 30% din capacitatea stadionului, tocmai pentru a se putea respecta normele de distanțare socială.

Supercupa Europei: Bayern – Sevilla, primul meci cu suporteri din competițiile UEFA. Măști puține și distanțare aproape inexistentă

Totuși, mulți dintre fanii veniți din Spania și Germania au ignorat măsurile de siguranță, precum distanțarea socială sau purtarea măștii de protecție.

Înaintea partidei, autoritățile germane i-au avertizat pe suporterii lui Bayern care intenționau să meargă la Supercupa Europei că Budapesta a devenit o zonă de risc în ceea ce privește infecțiile cu noul coronavirus, astfel că aproximativ două treimi din fanii bavarezilor au renunțat la bilete, scrie Daily Mail.

În plus, campioana Germaniei le oferă teste COVID-19 gratuite fanilor săi care au venit la Budapesta, până sâmbătă, la două zile după încheierea Supercupei.

În cazul în care rezultatul testului efectuat la Allianz Arena este negativ, fanii pot trece peste carantină obligatorie de 14 zile la întoarcerea din Ungaria.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *