Cleopatra Stratan, în costum de baie pe Instagram: „Sub dușul fericirii”

În urmă cu foarte mulți ani, când era doar un copil, Cleopatra Stratan reușea să devină cunoscută și să intre în Cartea Recordurilor datorită melodiei „Ghiță”.

Acum, Cleopatra Stratan a ajuns la vârsta de 17 ani și reușește să atragă toate privirile datorită aspectului ei fizic. Acesta nu este însă singurul ei atu: artista a lansat noi piese care au cucerit topurile radio, cel mai bun exemplu fiind „Te las cu inima”.

Cleopatra Stratan profită din plin de toate atuurile ei, iar zilele trecute a postat pe Instagram o fotografie realizată în timpul filmărilor pentru melodia „Angela”, lansată în urmă cu aproximativ patru luni. În poză, artista este îmbrăcată într-un costum de baie întreg, iar acest lucru nu a fost pe placul unora dintre fani.

Chiar dacă mulți internauți au afirmat că artista arată foarte bine și că nu mai amintește deloc de fetița care cânta „Ghiță”, au existat și fani care au pus-o la zid pe Cleopatra Stratan.„Încet-încet te strici și tu ca restul vedetelor”, a fost unul dintre comentariile răutăcioase.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *