Ai vota Mihai Bendeac președinte? Ce a declarat juratul iUmor

Ai vota Mihai Bendeac președinte? Ce a declarat juratul iUmor

Dacă Mihai Bendeac ar ajunge președinte, lumea i s-ar adresa cu “Excelența Sa”.

Mihai Bendeac, juratul emisiunii iUmor, și-a imaginat cum ar arăta viața românilor dacă el ar fi ales președinte. Imaginația lui Bendeac a fost gâdilată de momentul amuzant pe care l-au pus în scenă Șerban și Dan.

Aceștia l-au salutat militărește pe Bendeac, l-au rugat să-și dea jos cipilica și a urmat un moment artistic, în culise, plin de umor.

Dan și Șerban au cântat imnul României, adăugând propriile versuri. Prezentatorii i-au strâns mâna lui Bendeac, iar el deja se visa la Casa Poporului.

Dacă ar fi să ajungă președinte peste 9 ani, lui Mihai i-ar plăcea ca lumea să i se adreseze cu “Excelența Sa”. Mihai i-a întrebat pe prezentatori ce are în ordinea de zi.

De asemenea, el a recunoscut că îi place să îi urmărească pe șefii statelor europene cum se poartă în întâlnirile lor oficiale, încercând astfel să învețe cum va trebui să se poarte și el dacă va fi ales. Glumele din culise i-au animat pe jurați și prezentatori.

Chiar dacă nu are încredere în aptitudinile lui și nu îl consider potrivit pentru poziția de președinte, Delia a încercat să compună un imn special pentru el.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *