Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți: „Noi acum înseamnă 3”. Ce sex are copilul

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți: „Noi acum înseamnă 3”. Ce sex are copilul

Dezvăluirea pe care toți fanii au așteptat-o de la Gina Pistol și Smiley a venit prin intermediul unui video publicat pe canalul de Youtube al lui Smiley. Se zvonește de ceva vreme, dar cuplul a recunoscut: „Vom avea un copil împreună”.

„A fost o surpriză cum nu se poate mai frumoasă și am preferat să păstram vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că este surpriză până la capăt și că toate lucrurile sunt așa cum trebuie”, a povestit Smiley.

Gina Pistol și iubitul ei au recunoscut că sarcina a fost o surpriză și că au preferat să țină totul secret întrucât trimestrul 1 este cel mai greu mai ales pentru femeile trecute de 35 de ani.

„Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, nu știu cum a reușit să apară în presă”, a adăugat Smiley, care a publicat pe platformele lui un material amplu în care a vorbit cu prezentatoarea de la Asia Express și Chefi la Cuțite despre viitorul lor copil.

Gina a explicat că medicii nu i-au dat șanse să rămână gravidă și că a pus inițial simptomele pe seama unor probleme hormonale: „Uite că Dumnezeu a avut alt plan.”

Cei doi vor avea o fetiță, potrivit unui live de pe canalul de Youtube al partenerului ei de viață.

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți. Cum a început relația lor

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar în ultima perioadă au apărut mai des împreună în public.

Cei doi le-au oferit fanilor tot mai multe imagini în ipostaze romantice, iar aceștia au fost încântați că nu își mai ascund relația. În ziua în care artistul a împlinit 37 de ani, Gina Pistol i-a făcut p declarație specială: „Îmi ești tot.”

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a declarat cântărețul într-un interviu pentru Unica.

Cum arată o zi din viața viitorilor părinți, Gina Pistol și Smiley

Smiley a povestit şi cum îşi petrec el și Gina Pistol zilele. „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a mai mărturisit artistul.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *