Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Cum arată acum Inoke Ibacka

Fiica cea mare a lui Cabral a împlinit 18 ani. Cum arată acum Inoke Ibacka

Fata cea mare a lui Cabral, din prima căsnicie, a împlinit 18 ani pe 29 septembrie. Inoke Ibacka s-a transformat într-o tânără superbă, moștenind cele mai frumoase trăsături de la părinții ei.
Cu această ocazie, ambii părinți i-au transmis mesaje de felicitare. Cabral i-a dedicat o postare pe blogul lui, publicând și o fotografie de când era micuță.

”Au trecut 18 ani de când a venit în viața mea și am văzut-o crescând și înflorind, zâmbind ori privindu-mă supărată fleașcă. S-a făcut mare pitica. Și nu i-am dorit sau urat să fie bogată. Frumoasă. Deșteaptă. De succes… sau orice altceva. Când mă gândesc la ea… îmi doresc să fie fericită”, este o parte din mesajul lui Cabral.

Mama lui Inoke, Luana Ibacka, i-a scris un mesaj pe contul ei de Instagram și, la fel, a postat o fotografie din copilărie a fetei:

”Oricât de plăcut ar fi, prezentul nu poate fi menținut. Nici viitorul, prevazut. În fața copilului, mi-am dat seama mereu că aparenta înțelepciune, cunoaștere lumească, inteligența, nu fac 2 bani. A iubi prea mult este la fel de rău cu a nu iubi deloc. An de an, de ziua ei, realizez cât de fragil și efemer e fiecare moment al vieții”.

Inoke Ibacka este o fire mai discretă, de aceea nu apare prea des în lumina reflectoarelor. Chiar și pe conturile de socializare are doar câteva fotografii.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *