Ce le-a transmis Donald Trump fanilor săi de pe patul de spital: „Este pregătit să revină”

Ce le-a transmis Donald Trump fanilor săi de pe patul de spital: „Este pregătit să revină”

Președintele SUA, Donald Trump, a publicat luni un șir de postări pe Twitter de pe patul său de spital, reamintind oamenilor să voteze pentru el la viitoarele alegeri prezidențiale.

Trump le-a comunicat pe Twitter fanilor lui să-l voteze pe data de 3 noiembrie, când vor avea loc alegerile prezidențiale, în timp ce s-ar pregăti să fie externat și să-și continue tratamentul împotriva Covid-19 la Casa Albă, transmite Daily Mail.
Pe lângă îndemnul de a merge la vot, acesta a menționat și câteva dintre obiectivele pe care și le-a propus în cazul în care câștigă un nou mandat.
Mai mult, potrivit unor surse citate de The Washington Post, Trump le-ar fi spus asistenților că se plictișește în spital și că este nerăbdător să fie externat. Cadrele medicale și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea lui de sănătate, în cazul în care ar fi externat mult prea devreme.

Șeful cabinetului de la Casa Albă, Mark Meadown, a precizat că Trump se simte bine și că a făcut „progrese bune”.
„Este pregătit să revină la un program normal de lucru”, ar mai fi adăugat Meadown.
Analiză: Infectarea lui Donald Trump cu SARS-CoV-2, o amenințare majoră la adresa securității naționale a SUA

Anunțul că președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, este infectat cu noul coronavirus ar putea genera repercusiuni fără precedent la nivelul securității naționale a SUA.
Deși au mai fost în trecut lideri americani care au fost indisponibilizați, modul în care se răspândește COVID-19 demonstrează că situația președintelui american este una mai mult complicată, date fiind condițiile de izolare, dar și posibilitatea ca virusul să infecteze și alți oficiali de rang înalt de la Washington.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *