Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că rezultatul testului Covid-19 este negativ. Va rămâne în izolare

Primarul general ales al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că rezultatul testului Covid-19 este negativ. Va rămâne în izolare

Primarul general ales, Nicuşor Dan, anunţă că şi-a făcut testul COVID-19 şi că a decis să se autoizoleze până la aflarea rezultatului.

UPDATE Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că rezultatul testului COVID-19 este negativ şi afirmă că va rămâne în izolare până vineri, când va repeta testul, transmite Agerpres.

“Rezultatul testului COVID făcut la cerere este negativ. Nu sunt încadrat în definiţia de caz, deci nu am obligaţii legale de izolare. Totuşi, pentru maxima protecţie a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri, 9 octombrie, inclusiv, când voi şi repeta testul”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Luni dimineaţa, premierul Ludovic Orban a solicitat testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv.

Luni dimineaţa, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Ministerul Fondurilor Europene, Nicuşor Dan a declarat că se va testa în cursul zilei pentru a afla dacă este infectat sau nu cu noul coronavirus.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *