Româncă dată dispărută, găsită moartă într-o prăpastie. Doi copii au rămas fără mamă. Criminalul, reținut

Româncă dată dispărută, găsită moartă într-o prăpastie. Doi copii au rămas fără mamă. Criminalul, reținut

Cristian Florian A., în vârstă de 25 de ani, principalul supect al crimei din comuna prahoveană Cosminele a fost reţinut de poliţişti şi urmează să fie prezentat în cursul zilei de luni în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă

Bărbatul este acuzat că şi-ar fi ucis iubita, o tânără din Ploieşti, atunci când a aflat că femeia a ami fost căsătorită şi are şi doi copii dintr-o relaţie anterioară.
Cristian Florian A. nu era cunscut în comuna drept un bărbat care să aibă probleme cu legea, era angajat la Uzina Mecanică din Plopeni şi intenţiona să-şi înfiinţeze o familie. Apropiaţii spun despre el că era foarte îndrăgostit de femeia pe care a omorât-o, dar nu a putut să treacă peste faptul că aceasta l-a minţit că are un trecut amoros complicat.
Tânăra fusese căsătorită, avea doi copii, dar îi ascunsese noul său iubit acest aspect din viaţa ei. Când bărbatul a aflat secretul, şi-a chemat partenera la Cosminele, unde a şi omorât-o într-un acces de furie.
Crima a avut loc într-o zonă izolată de la ieşire din Cosminele spre comuna Vărbilău. Cadavrul femeii a fost găsit într-o prăpastie, iar unele surse spun că avea urme de violenţă pe corp.
Cristian Florian A. şi-a recunoscut fapta, potrivit unor surse, citate de Adevărul.
Poliția a anunțat public dispariția Florentinei, în vârstă de 35 de ani, joi, 1 octombrie, iar cadavrul ei a fost găsit sâmbătă dimineața. Conform unor surse, crima s-a petrecut vineri, 2 octombrie

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *