Tătaru îl spijină pe Iohannis: “Nu avem niciun indiciu că nu putem organiza alegerile”

Tătaru îl spijină pe Iohannis: “Nu avem niciun indiciu că nu putem organiza alegerile”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, după o ședință la INSP alături de președintele Klaus Iohannis, că în acest moment nu se pune problema amânării alegerilor pe considerente epidemiologice legate de noul coronavirus.

Nu avem niciun indiciu in acest moment sa ne spuna ca nu putem organiza alegeri parlamentare”, a spus ministrul Sănătății.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat și el, vineri, că, din discuţia pe care a avut-o la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), nu a rezultat nevoia amânării alegerilor parlamentare.

“Nu se poate discuta despre un anumit număr de cazuri. Dacă Institutul naţional ne spune că, din acest moment, nu se mai poate face o anumită acţiune publică sau alta, vom lua măsurile de rigoare, însă din discuţia de astăzi nu a rezultat nevoia amânării alegerilor”, a explicat şeful statului.

Un număr de 3.186 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, acesta fiind un nou record de la debutul pandemiei.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *