Ally Brooke, dezvăluiri despre virginitatea ei: “Am avut curaj să împărtășesc asta

Ally Brooke, dezvăluiri despre virginitatea ei: “Am avut curaj să împărtășesc asta

Ally Brooke, fostă membră a trupei Fifth Harmony, a dezvăluit recent că e virgină la vârstă de 27 de ani.

Brooke a dezvăluit detaliul despre virginitatea sa în cartea sa autobiografică, Finding Harmony, ce urmează să fie lansată, scrie Billboard.

“Am pus asta în cartea mea și am fost deschisă cu acest lucru. Am avut curaj să împărtășesc asta,” a declarat ea pentru Hollywood Rawof.

Ally Brooke a decis să rămână virgină până la căsătorie

“Am fost foarte fericită să împărtășesc asta cu fanii și cititorii mei și să le arăt decizia pe care am luat-o și ei pot primi vestea cum vor ei s-o primească. Scopul acestei cărți a fost să îmi arăt inima cu adevărat,” a continuat ea.

Întrebată cum a gestionat acest detaliu în relațiile romantice de până acum, cântăreață a spus că “toată lumea a respectat asta, ceea ce e fantastic”.

Deși mulți oameni din viața lui Ally Brooke i-au respectat decizia de rămâne virgină până la căsătorie, ea a discutat și despre momentele în care oamenii puneau sub semnul întrebării decizia ei: “Am avut momentele alea în care oamenii râdeau de mine sau mă luau la socoteală, gen “Mda, sigur”, dar eu am acest lucru în suflet și îmi cunoscut adevărul și asta contează.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *