Cum arată acum burtica de gravidă a Ginei Pistol! Când va naște vedeta de la „Chefi la cuțite”

Cum arată acum burtica de gravidă a Ginei Pistol! Când va naște vedeta de la „Chefi la cuțite”

Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, este însărcinată în trimestrul doi și burtica a început să fie din ce în ce mai vizibilă. Fanii de pe Instagram au descoperit recent cum arată acum vedeta!

În luna septembrie a acestui an s-a aflat faptul că Gina Pistol și partenerul său de viață urmează să devină părinții unei fetițe. Deși medicii i-au spus inițial că nu poate rămâne însărcinată pe cale naturală, iată totuși că minunea s-a înâmplat.

Cum arată acum Gina Pistol și când urmează să nască

La primele simptome ale sarcinii, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a crezut că se confruntă cu anumite probleme medicale, de natură hormonală. Totuși, la un control mai amănunțit a ieșit la iveală faptul că este însărcinată!

PE ACEEAȘI TEMĂ
La ce ingredient a poftit Gina Pistol, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! „Te rog să mă crezi că îmi plouă în gură”
Bucuria a fost imensă pentru cei doi viitori părinți, care deja au început să facă pregătiri. Totuși, în primele luni de sarcină, Gina Pistol a preferat să păstreze discreția și să nu dea marea veste, dorindu-și să treacă peste primul trimestru cu bine și să fie sigură că a scăpat de multe dintre riscuri.

Cum arată acum burtica de gravidă a celebrei Gina Pistol de la „Chefi la cuțite”

Apoi, prin intermediul unui video postat pe YouTube, ce s-a viralizat rapid în presa din România, Gina Pistol și partenerul său au dezvăluit mai multe detalii despre cum au aflat, ce au simt și cum este viața lor acum, de când ei înseamnă, de fapt, trei!

PE ACEEAȘI TEMĂ
Gina Pistol, propunere neașteptată din partea fanilor, după ce s-a aflat că e gravidă! „Ginuțule, îndrăznește mai mult”
Gina Pistol urmează să nască în luna februarie a anului viitor o fetiță. Numele bebelușei nu a fost ales, însă fanii o urmăresc cu mare interes pe vedetă, pentru a afla orice detaliu!

Recent, prin intermediul unui InstaStory făcut atunci când a primit un cadou special de la o patiserie celebră din România, admiratorii blondinei au putut observa cum arată acum Gina Pistol, cu burtică de gravidă.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *