Bărbat care vindea pe stradă joint-uri cu 10-15 lei, prins în flagrant de jandarmi

Bărbat care vindea pe stradă joint-uri cu 10-15 lei, prins în flagrant de jandarmi

Un bărbat din Constanța, care confecționa joint-uri pe care apoi să le vândă cu prețuri între 10 și 15 lei a fost prins în flagrant, vineri, de jandarmi, care i-au confiscat întreaga „marfă”, scrie Mediafax.

Jandarmii l-au surprins pe bărbat în zona Casei de Cultură Constanța având asupra sa 12 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde.

„Avea o țigaretă (joint) și trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare. (…) Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice (…) au observat o persoană care confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta și a fugit. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar”, spun jandarmii constănțeni.

Bărbatul a declarat că a vrut să vândă substanța din pliculețele autosigilate cu 10-15 lei/bucată, porționând și substanța vegetală din foliile de aluminiu.

Jandarmii au confiscat atât pliculeţele autosigilante, cât și foliile cu substanță vegetală și ţigareta găsite și le vor preda Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *