Marina Vlad, prestație de 3 ”DA” la X-Factor. Florin Ristei și Ștefan Bănică s-au ”luptat” pentru concurentă

Marina Vlad, prestație de 3 ”DA” la X-Factor. Florin Ristei și Ștefan Bănică s-au ”luptat” pentru concurentă

Susținută, din culise, de mama și iubitul său, Marina Vlad a pășit plină de emoții pe scena X-Factor, însă primirea de care a avut parte a ajutat-o să le depășească.

Imediat ce a ajuns în fața juraților, Florin Ristei a întrebat-o pe frumoasa șatenă dacă preferă să cânte singură sau vrea să facă parte dintr-un grup.

Spre dezamăgirea fostului câștigător X-Factor, ea a mărturisit că a venit cu gândul să capete experiență și ar dori să performeze de una singură.

Când a început să cânte, publicul a aplaudat încântat. Tânăra a ales melodia Fallin’, iar prestația sa i-a convins pe trei dintre jurați.

Nu trebuie să fii emoționată. Ești o femeie frumoasă, apariția este extraordinară, mai ales pentru TV și tu știi lucrul acesta.

Cânti bine, ai însă o mare problemă pentru mine: nu mi-ai transmis deloc emoție.

Dacă ai emoții, ele trebuie folosite constructiv pentru că X-Factor este o șansă”, a spus Ștefan Bănică.

Cred că ai da mai mult randament dacă ai fi combinată pe scenă, cu o fată sau un băiat, care să-ți potențeze tot ce ai”, i-a zis acesta.

Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică au dorit ca tânăra să meargă mai departe, însă Marina nu a primit ”DA”-ul de la Delia. ”Îmi place să încurc apele”, a precizat jurata.

Reacțiile complete ale celor patru jurați de la X Factor 2020 la momentul Marinei Vlad:

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *