Anamaria Prodan a dezvăluit cum a reușit Adrian Mutu să slăbească: „A ajuns superb”

Anamaria Prodan a dezvăluit cum a reușit Adrian Mutu să slăbească: „A ajuns superb”

Între Anamaria Prodan și Adrian Mutu este o prietenie strânsă care a început în urmă cu foarte mulți ani, iar în 2018, atunci când fostul fotbalist și-a început aventura în Dubai, ca antrenor al formației de rezerve a celor de la Al-Wahda, cei doi au devenit și mai apropiați.
La acea vreme, Adrian Mutu conducea echipa secundă a arabilor, în timp ce echipa principală era antrenată de Laurențiu Reghecampf, astfel că foștii fotbaliști au petrecut foarte mult timp împreună. Invitată la GSP Live, Anamaria Prodan a dezvăluit că Mutu a locuit în casa lor, iar acest lucru l-a ajutat să slăbească.

Mutu a slăbit în Dubai. Era exact ca în tinerețe. A avut o mare dispută cu Reghecampf. Nu a avut voie să mănânce. Avea doar un iaurt în frigider, pe care se băteau doi: Mutu și directorul sportiv, care venea mereu pe la noi. S-a enervat Laur când l-a văzut așa: «Păi tu ai 90 de kilograme? Ce înseamnă asta?». Au stat împreună. Mutu îmi scria noaptea: «În casă la voi nu e mâncare». Aștepta să mănânce iaurtul să nu i se facă foame seara. S-a întâmplat o dată ca iaurtul să fie mâncat de celălalt. Când s-a dus la frigider, a făcut o criză de nervi: «Ce mi-a făcut mie Reghe nu mi-a făcut nimeni pe pământ»! Dar a ajuns ca pe vremea când juca fotbal, superb”, a spus Anamaria Prodan

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *