Cât de frumoasă e mama lui Mihai Morar. Prezentatorul se mândrește cu ea pe rețelele de socializare

Cât de frumoasă e mama lui Mihai Morar. Prezentatorul se mândrește cu ea pe rețelele de socializare

Mihai Morar, matinalul de la Radio Zu, s-a mândrit dintotdeauna cu femeile și fetele din viața lui, dar nu uită să o precizeze pe cea mai importantă.

Mihai Morar își iubește enorm cele trei fetițe și pe soția sa de care e încă îndrăgostit nebunește. Cu toate acestea, nu uită niciodată că cel mai important loc din inima lui îl are mama.

Indiferent de vârstă, un om rămâne mereu copil pentru părinții lui, dornici să îl răsfețe. La fel se întâmplă și în cazul lui Mihai, care a făcut-o pe mama sa populară pe pagina lui de Instagram. Ea i-a pregătit o tavă de cremeș, unul dintre deserturile preferate ale lui Mihai.

Mihai Morar e fericitul tătic a trei fetițe, iar cea mai proaspătă membră a familiei este Roua. Tot ea e cea mai răsfățată de părinți și surorile mai mari. De Sfînta Maria, Mihai a postat o fotografie cu mama și fiica sa, felicitându-le pentru ziua de nume.

Când a început școala în spetembrie, prezentatorul de radio a postat pe contul său de Instagram o fotografie din copilăria lui, alături de părinți în prima zi de școală. De asemenea, acum o lună, el a postat o altă fotografie cu părinții lui, urându-i mulți ani mamei sale.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *