Este fotografia anului! Un nou-născut smulge masca doctorului, imediat după a fost născut

Este fotografia anului! Un nou-născut smulge masca doctorului, imediat după a fost născut

O imagine a unui bebeluș nou-născut care încearcă să „îndepărteze” masca chirurgicală a medicului a devenit o virală, în contextual pandemiei de coronavirus.
Imaginea, împărtășită pe Instagram de medicul ginecolog din Emiratele Arabe Unite, Dr. Samer Cheaib, surpinde un nou-născut strânsă în jurul măștii medicului.

Vrem cu toții un semn că vom scoate masca în curând”, a scris dr. Cheaib în timp ce împărtășea imaginea pe Instagram și Facebook. Această imagine a medicului Samer Cheaib a devenit un simbol al speranței pentru un viitor mai bun.

Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naștere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă acest moment. Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul vor funcționa pentru a spori imunitatea oamenilor și pentru a ajuta la combaterea pandemiei”, a mai spus doctorul.

Imaginea a devenit un virală pe rețelele de socializare, adunând milioane de „aprecieri”. Mulți l-au văzut ca pe un semn pentru un viitor mai bun, în timp ce alții au spus că a rezumat al anului 2020 .

„Vom scoate cu toții masca în curând”, a scris o persoană, în timp ce alta a spus: „Aceasta ar trebui să fie fotografia anului 2020”. „Cea mai frumoasă imagine pe care am văzut-o. Sperăm că vom scăpa de măști în curând”, a scris un alt internaut.

Pandemia, care a început la începutul acestui an, a introdus o nouă normalitate în lume, în care mai multe țări au impus purtarea măștilor chirurgicale.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *