Horoscopul zilei 18 octombrie 2020. Racii intră pe un teren minat

Horoscopul zilei 18 octombrie 2020. Racii intră pe un teren minat

Racii vor să își analizeze inamicii îndeaproape astăzi, iar Gemenii se visează deja pe culmea succesului.

Berbec

Strălucirea din priviri și fluturii din stomac anunță că păstrezi un secret. De ceva vreme tot flirtezi cu cineva, poate chiar cineva din grupul tău de prieteni. Important e să nu aștepți până la Ziua Îndrăgostiților ca să îi spui ce simți.

Taur

Când vine vorba de muncă, dar și de viața personală, trebuie să fi cât mai creativă și autentică. Nu face ceva doar de dragul celorlalți sau doar pentru a-ți termina un task. În loc să faci lucruri de mântuială, mai bine îți faci o listă de priorități.

Gemeni

Deja ți-ai imaginat cum va fi când vei atinge succesul, dar tot nu ai încredere că lucrurile se vor întâmpla așa cum visezi. Trebuie să nu uiți că acest proces necesită multă răbdare și stăruință. Altfel nu vei reuși.

Rac

Azi vrei să analizezi îndeaproape intențiile inamicului. Amintește-ți că nici măcar nu merită să te compai cu ei și, înainte de orice, nu tot ce auzi despre ei este și adevărat. Focusează-te pe tine și pe felul în care poți deveni mai bună.

Leu

Există întotdeauna două feluri de a obține ceea ce îți dorești: fie muncești pentru acel lucru, fie te folosești de șarmul tău pentru a le primi. Ai tot ce îți trbeuie pentru a întoarce situația asta în favoarea ta.

Fecioară

Simți că nu te mai poți abține și vrei să spui adevărul în legătură cu ceva anume ce ai ținut ascuns mai mult timp. Trebuie să te gândești că nu toată lumea e pregătită pentru aflarea acestui adevăr, în special cei care judecă tot ce faci tu. Încearcă să comunici pașnic cu cei din jur.

Balanță

De ceva timp începi să ai idei mărețe, dar nu pare că ai avut suficient timp să le pui în practică. Luna nouă în Balanță îți va aduce și mai multă inspirație și schimbări pozitive.

Scorpion

Mercur este retrograd, iar pentru tine acesta este o modalitate în care trecutul reapare în viața ta. Se pare că unele legături din trecut trebuie reconsiderate. Analizează totul cu atenție.

Săgetător

Fiind dezamăgită de lumea materială, te vei întoarce către tine în căutare de ceva liniște. Acesta e momentul oportun să scapi de persoanele toxice din viața ta. Fă loc lucrurilor pozitive în viața ta și uită de persoanele care ți-au creat neplăceri.

Capricorn

Ai atras unele experiențe în viața ta pentru a ieși din tiparele pe care ți le stabilisei în trecut și pentru a te reinventa. În zilele următoare, stima de sine va crește și vei scăpa de falsitate, transformându-te în cea mai bună variantă a ta.

Vărsător

E timpul să ai o discuție serioasă cu tine însăți și să îți stabilești prioritățile. Dacă nici tu nu ai încredere în tine, nimeni nu o va face. E timpul să acționezi asupra planurilor pe care le ai de ceva timp.

Pești

Cu toții avem viciile noastre, dar e timpul să îți dai seama când îți întreci limita. Renunță la obiceiurile nesănătoase și fii mai conștientă de consecințe. Ai nevoie de schimbări pozitive în viața ta.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *