Cazul bebelușului român ABANDONAT pe stradă impresionează Italia: „Multe familii vor să-l adopte”

Cazul bebelușului român ABANDONAT pe stradă impresionează Italia: „Multe familii vor să-l adopte”

Povestea bebelușului român abandonat pe o stradă din Verona impresionează Italia. Micuțul a fost salvat de un trecător care l-a ţinut în braţe să-l încălzească până la sosirea medicilor.

Bebelușul în vârstă de patru luni a fost găsit zilele trecute pe o stradă din Verona de un bărbat de naționalitate pakistaneză care se îndrepta spre locul de muncă. Acesta l-a luat imediat în brațe pentru a-l încălzi și a alertat autoritățile. Nimeni nu știe de când stătea micuțul în frig și ploaie, fiind aproape de hipotermie.
Medicii sosiți la fața locului l-au transportat imediat la spital iar acum este în afara oricărui pericol fiind internat în Maternitatea din Borgo Trento.

Între timp, polițiștii au descoperit cine sunt părinții micuțului: doi soți români.
Cuplul de români a ajuns în urmă cu un an în Italia și locuiau în casa altei românce. Aceasta din urmă a alertat poliția, după ce a observat că bebeluşul lipseşte din casă. În plus, văzuse la ştiri că un copil de aceeaşi vârstă a fost găsit pe stradă.
Părinții spun că nu au cu ce să-l crească

Duși la audieri, cei doi români au spus că au abandonat bebelușul pentru că nu aveau cu ce să-l crească. Ei vor fi judecați de un tribunal, fiind acuzați de abandonarea unui minor, potrivit publicației ilfattoquotidiano.it.
Medicii şi asistentele de la spital l-au botezat Zeno, după sfântul protector al oraşului.
Cazul micuțului român a impresionat toată Italia, mai multe familii oferindu-se deja să-l adopte.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *