Crima de la Bălți: Bătrâna a fost ucisă în timp ce vorbea live cu fiul său

Crima de la Bălți: Bătrâna a fost ucisă în timp ce vorbea live cu fiul său

Au apărut noi detalii despre oribila crimă care a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 17 octombrie, în localitatea Sadovoe, din municipiul Bălți, unde trei tineri au omorât o bătrână în propria locuință.

Sursele Deschide.md apropiate anchetei susțin că crima ar fi avut loc în timp ce femeia vorba în LIVE cu fiul său de peste hotare, transmite Știri.md.

Este vorba despre femeia de 86 de ani care a fost ucisă cu bestialitate, în plină zi, în propria casă, de către trei tineri de 30, 31 și 34 de ani, originari din Bălți și Briceni.

Sursele noastre ne-au comunicat că cei trei tineri ar fi data buzna în casa victimei în timp ce aceasta vorbea în LIVE de pe o tabletă cu fiul său din Federația Rusă.

„Fiul bătrânei a văzut că LIVE-ul cu mama sa a fost întrerupt, iar ultimul lucru pe care îl auzise a fost țipătul disperat al acesteia.

Dânsul l-a sunat pe vecinul victimei și l-a rugat să vadă ce s-a întâmplat, iar ultimul a găsit cadavrul femeii și a alertat poliția”, ne-a spus interlocutorul nostru.

Totodată, la scurt timp după intervenția poliției, cei trei tineri au fost reținuți în proximitatea locului unde a fost comis crima.

Aceștia aveau hainele murdare de sânge, iar asupra lor aveau gadgetul de pe care femeia vorbea cu fiul său.

În cadrul anchetei, oamenii legii au stabilit preliminar că scopul făptașilor a fost să o jefuiască pe femeie, însă din nefericire au omorât-o, iar din casă au furat doar tableta.

Medicii-legiști au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă, dintre care cel puțin opt lovituri de cuțit în regiunea pieptului.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *