LOREDANA CHIVU, GESTURI OBSCENE ÎNTR-UN CLUB DIN BUCUREȘTI. FOTOGRAFIA CARE I-A REVOLTAT PE INTERNAUȚI

LOREDANA CHIVU, GESTURI OBSCENE ÎNTR-UN CLUB DIN BUCUREȘTI. FOTOGRAFIA CARE I-A REVOLTAT PE INTERNAUȚI

Loredana Chivu a comis-o. A petrecut în unul din cluburile de fițe din Capitală, însă un detaliu i-a revoltat pe internauți, care au sancționat-o imediat.

Recent, în ciuda epidemiei de coronavirus, Loredana Chivu a ieșit la distracție și nu oriunde, ci așa cum obișnuiește, în unul dintre cluburile de fițe din Capitală. S-a îmbrăcat sexy, cu o ținută ce i-a pus în evidență trupul bine sculptat, a dansat și s-a simțit bine.

Însă, așa cum se cere, seara nu putea trece fără ca petrecerea să nu fie imortalizată. Așa că, Loredana Chivu a sta la poză și a publicat fotografia pe contul personal de Instagram, iar internauții au reacționat imediat. În imagina postată, Loredana apare făcând un semn obscen, lucru cei i-a nemulțumit și dezamăgit pe unii dintre fanii din mediul online.
Aceștia au criticat gestul blondine și s-au arătat dezamăgiți. Internauții au complimentat-o și au admirat forma de zile mari în care se află Loredana, însă nu au ezita să și taxeze gestul nepotrivit.

Loredana a trecut recent printr-o experiență destul de neplăcută ce a trimis-o direct la spital. Vedeta s-a confruntat cu niște dureri teribile.

Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență.
Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea. Am stat cam 7 ore la urgență, medicii mi-au dat un tratament și mi-au spus că situația nu este tocmai roz.”, a declarat Loredana Chivu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *