Accidentul mortal din Drochia: Șoferul a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 4 ani

Accidentul mortal din Drochia: Șoferul a lăsat în urmă o soție și o fetiță de 4 ani

Au apărut noi detalii despre tragicul accident de noaptea trecută, de lângă satul Zgurița, Drochia, în urma căruia un tânăr a ars de viu într-un automobil care s-a răsturnat după ce s-a izbit în remorca unui utilaj agricol.

Potrivit oamenilor legii victima s-a dovedit a fi un șofer în vârstă de 29 de ani. Acesta se deplasa cu un automobil de marca KIA, când din motive încă nestabilite de anchetă, s-a izbit în remorcă, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

În urma impactului, automobilul s-a răsturnat și a fost cuprins de flăcări, iar șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale automobilului și a ars de viu.

Dânsul era originar din localitatea Iliciovca, din același raion, și a lăsat în urmă o tânără soție de 26 de ani și o fetiță de aproximativ 4 anișori.

Oamenii din localitate susțin că acesta lucra peste hotare, în Federația Rusă, și nu-și pot explica cum s-a produs tragedia.

Mai mult, interlocutorii noștri, susțin că tânărul era o fire liniștită, nu servea alcool, dar și că mereu avea pe primul plan soția și copilul.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *