Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

Jurații au râs cu lacrimi când a apărut Gina Felea în platoul „Chefi la cuțite”! „Nu te aud, Scărlă”

După ce a pregătit o inedita rețetă de hamsii cu polenta, ambele ingrediente de culoare roșie, Gina Felea și-a făcut apariția în fața celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8!

Când au ridicat cloțurile și au văzut mămăliga roșie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu au fost prea încântați și nici nu s-au grăbit să guste.

Gina Felea, glume savuroase la emisiunea Chefi la cuțite

Au presupus că farfuria, având numai ingrediente de culaore roșie, a fost pregătită, cel mai probabil, de Scufița Roșie de la Vama Veche.

Totuși, surpriza a fost uriașă atunci când ușile s-au deschis și în platoul emisiunii și-a făcut apariția actrița Anca Dinicu, care a intrat magistral în pielea personajului Gina Felea!

A urmat un dialog savuros între comica blondă și cei trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. Glumă după glumă, Gina Felea i-a făcut să râdă cu lacrimi.

Ce părere au avut Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu despre farfuria pregătită de concurentă și ce verdict a primit Scufița Roșie din Vama Veche?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *