Dorința cea mai mare a Floricicăi Dansatoarea, după ce nu va mai fi printre noi: ”Vă aștept moartă acolo, în groapă” /

Dorința cea mai mare a Floricicăi Dansatoarea, după ce nu va mai fi printre noi: ”Vă aștept moartă acolo, în groapă” /

Floricica Dansatoarea reușește să ajungă de fiecare dată în atenția presei cu anunțurile bombă pe care le face în mediul online, dar și cu aparițiile sale care mai de care mai spectaculoase! Recent, Floarea Dragomir le-a spus fanilor care este cea mai mare dorință a ei, după ce nu va mai fi printre noi! Atenție! Toți fanii ”divei” trebuie să facă asta!

Dorința cea mai mare a Floricicăi Dansatoarea, după ce nu va mai fi printre noi!
Toți fanii ”divei” trebuie să facă asta!
Floarea Dragomir le-a cerut totul printr-un video!
Floricica Dansatoarea nu mai are nevoie nici de laude și nici de prezentări, fiind deja un nume consacrat în lumea mondenă. O prezență vulcanică, mereu pusă pe fapte și veselă, Floarea Dragomir reușește să ajungă de fiecare dată la sufletul românilor datorită ipostazelor și poveștilor amuzante cu care se confruntă de fiecare dată.

Floricica: ”Vă rog din suflet să veniți toți la mormântul meu, să dansați”

Ei bine, așa s-a întâmplat și acum, când ”diva” noastră și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare cu ultima postare. Floricica Dansatoarea le-a spus celor din mediul online care este cea mai mare dorință a ei, după ce nu va mai fi printre noi. În plus, i-a rugat din suflet pe toți oamenii care o iubesc să facă acest lucru, pentru că, de oriunde ar fi, ea s-ar bucura enorm de mult.

De-a lungul timpului, Floarea Dragomir a făcut senzație datorită replicilor sale celebre și aparțiilor TV. Când s-a declanșat pandemia de COVID-19, ”vedeta” a făcut un live pe contul său de Facebook și le-a transmis românilor, așa cum știe ea mai bine, mesaje de susținere.

Iar asta nu este tot! Grăbită să spună cât mai multe, Floricica a scâlcit numele coronavirusului, care a devenit în cele din urmă, celebrul ”coronavin”.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *