FAMILIA ALEXANDREI MĂCEȘANU, ÎNCĂ O LOVITURĂ DIN PARTEA AUTORITĂȚILOR: “MULŢUMESC STATULUI ROMÂN CĂ NE-A GĂSIT COPILUL ŞI NE ŞI AMENDEAZĂ”. GHEORGHE DINCĂ A AVUT AZI PRIMUL TERMEN ÎN DOSARUL TULBURĂTOR

FAMILIA ALEXANDREI MĂCEȘANU, ÎNCĂ O LOVITURĂ DIN PARTEA AUTORITĂȚILOR: “MULŢUMESC STATULUI ROMÂN CĂ NE-A GĂSIT COPILUL ŞI NE ŞI AMENDEAZĂ”. GHEORGHE DINCĂ A AVUT AZI PRIMUL TERMEN ÎN DOSARUL TULBURĂTOR

Ion Măceșanu, tatăl uneia dintre adolescentele răpite de Gheorghe Dincă, a mai primit încă o notificare de plată, “amendă”, care se adaugă celor vechi. Și asta pentru că fiecare contestaţie făcută de familia sa este altfel “sancţionată”. Mama Alexandrei Măceșanu a făcut astăzi declarații dureroase. Și tot azi, a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Mama Alexandrei Măceșanu, declarații dureroase: “Mulţumesc statului român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează”

Tudorița Măceșanu a ieșit extrem de dezamăgită din sala de judecată a Tribunalului Olt, unde monstrul din Caracal a fost audiat prin videoconferinţă. Iar în fața jurnaliștilor, mama Alexandrei Măceșanu a criticat faptul că fiecare contestaţie pe care o depune în dosar este sancţionată, practic, cu o “amendă”. În realitate este vorba, de fapt, despre cheltuielile de judecată pe care contestatarii trebuie să le achite în cazul respingerii solicitării lor.

“Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!”, a declarat Tudorița Măceșanu cu multă durere în glas în timp ce arăta la camera de filmat ultima notificare de plată, pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

Nu rata: Ofițerul de poliție care lăsat-o pe Alexandra Măceșanu în casa lui Gheorghe Dincă, iertat pentru că a mințit

Gheorghe Dincă, primul termen al procesului impresionant

Astăzi, la ora 09:00, la Tribunalul Olt au fost aşteptate părţile implicate în dosarul Caracal. În sala de judecată au fost prezenţi avocaţii celor două familii, mamele celor două adolescente, dar și Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu. Gheorghe Dincă este judecat pentru viol, acesta a fost audiat prin videoconferinţă, în penitenciarul de maximă siguranţă Craiova, potrivit romaniatv.net.

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu a solicitat disjungerea cauzei de restul dosarului, principalul motiv fiind faptul pe numele tinerei există un certificat constatator al decesului. În cazul Luizei Melencu nu există un certificat de deces. De asemenea, părţile au cerut anterior şi strămutarea dosarului, indicând faptul că există suspiciuni că în judeţul Olt ar putea să nu beneficieze de o judecată corectă, dar şi întoarcerea dosarului la procurorii DIICOT, pentru refecarea cercetării penale, solicitări respinse de intanţe.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *