O poveste de dragoste începută pe internet s-a sfârșit tragic. Ce a pățit o tânără după ce a crezut că și-a găsit sufletul pereche?

O poveste de dragoste începută pe internet s-a sfârșit tragic. Ce a pățit o tânără după ce a crezut că și-a găsit sufletul pereche?

A crezut că și-a găsit jumătatea, după ce timp de doi ani a vorbit pe internet cu un bărbat necunoscut de care s-a îndrăgostit iremediabil. Totul a luat o turnură dramatică, când bărbatul a decis să pună capăt relației. Renae Marsden, din Sydney, a hotărât să se sinucidă în 2013. Și mai grav, totul s-a dovedit a fi o poveste falsă. Iubitul de pe internet era de fapt un cont fals folosit de o fostă prietenă a femeii, Camilla Zeidan.

Renae, 20 de ani, a fost într-o relație cu cel pe care îl credea că îl cheamă Brayden Spiteri, din noiembrie 2011 până în august 2013, iar cei doi chiar plănuiau să se căsătorească. Bărbatul susținea că este în închisoare, așa că nu puteau să se vadă. Au făcut schimb de peste 11.000 de mesaje, inclusiv fotografii incendiare trimise de Marsden. Din păcate, fosta ei prietenă, Camila Zeidan nu a fost acuzată de crimă pentru fapta sa, iar părinții tinerei recunosc că sperau să își găsească în sfârșit liniștea, după atâția ani.

„Am fost jefuiți, șapte ani am așteptat asta, dar nu ne-am ales cu nimic. Ar fi putut face lumină astăzi, dar a ales totuși să nu o facă. Putea să ne dea liniște, dar a ales să nu”, a declarat Teresa, mama tinerei, potrivit The Sun.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *