Un copil de 2 ani a murit după ce mama sa l-a abandonat în mașină ca să meargă la o petrecere

Un copil de 2 ani a murit după ce mama sa l-a abandonat în mașină ca să meargă la o petrecere

O tânără de 21 de ani din SUA a fost condamnată la închisoare după ce și-a abandonat fiul de 2 ani în mașină ca să meargă la o petrecere. Copilul a intrat în hipertermie din cauza caniculei și a murit două zile mai târziu, la spital,

Ashley Howard, din statul Montana, a primit, luni, o pedeapsă de 20 de ani de închisoare după ce a fost găsită vinovată pentru moartea fiului său. Când au dat sentința, judecătorii au ținut cont de fatul că femeia a petrecut deja doi ani în spatele gratiilor, relatează people.com.
Tragedia a avut în vara anului 2018, când Ashley avea 18 ani. Tânăra l-a lăsat pe băiatul de numai 2 ani în mașină în seara de 25 iunie, în fața casei unei prietene, unde a mers la o petrecere. Abia a doua zi în jurul orei locale 13:00 ea a mers să își ia fiul din mașină, însă l-a găsit inconștient, acoperit cu o pătură. Băiatul intrase în hipertermie, după petrecuse 14 ore într-o căldură extremă.

Ea s-a grăbit să își ducă fiul la spital, unde medicii au stabilit că băiatul avea o temperatură a corpului de aproape 42 de grade. Băiatul a murit două zile mai târziu, la spital.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *