Vasile Barani s-a stins din viață! Era unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară din România! /

Vasile Barani s-a stins din viață! Era unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară din România! /

Este doliu în muzica populară românească, după ce cunoscutul interpret Vasile Barani s-a stins din viață. Acesta era iubit de o țară întreagă, având fani peste tot, în special în Maramureș, loc în care de altfel s-a născut.

Vasile Barani s-a stins din viață!
Era unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică populară din România!
Vasile Barani a fost unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din țara noastră. Peste tot pe unde mergea, faimosul artist reușea să-i încânte de toți cu muzica tradițională din Maramureș, făcând senzație la vioară.

Vioristul Vasile Barani a murit!

Fiind pe culmile succesului, nimeni nu se aștepta la anunțul tragic. Vasile Barani a murit în cursul nopții trecute. Potrivit presei locale, regretatul viorist avea probleme de sănătate, dar nu se confrunta cu forme grave care să-i provoace moartea.

Familia și prietenii, șocați de pierderea suferită

Vasile Barani a lăsat în urma lui regrete adânci în inimile apropiaților și fanilor săi. Colegii de breaslă s-au arătat și ei șocați de vestea cumplită, transmițând condoleanțe familie îndurerate pe Internet.

Unul dintre colegii lui Vasile Barani l-a descris pe regretatul artist ca pe o stea a muzicii populare. Potrivit spuselor lui, cei doi au fost foarte buni prieteni și mereu a fost uimit de talentul lui, numindu-l un „reper al muzicii maramureșene”.

„Drum lin spre stele! Ai fost și vei rămâne o stea a muzicii populare! Un reper al muzicii maramureșene! Un prieten care s-a grăbit să plece într-o lume mai bună! Condoleanțe familiei! Rămas bun Vasile Barani!”, a transmis un coleg de breaslă de-a lui Vasile Barani pe rețelele de socializare, potrivit sighet247.ro.

O colegă de breaslă a spus că este marcată de pierderea suferită, spunând că moartea lui a fost un șoc pentru toți cetățenii din orașul lui Vasile Barani. Potrivit spuselor ei, vioristul a fost un om bun și important în comunitatea lor.

„Încă o pierdere mare pentru orașul nostru si pentru toți cei care l-au cunoscut! Un om bun si de mare valoare, a plecat sa cânte în ceruri, Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a transmis artista din Maramureș.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *