BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ DE NOILE RESTRICȚII IMPUSE. VEDETA NU CREDE ÎN EXISTENȚA VIRUSULUI SARS-COV-2 „IDIOȚII ĂȘTIA AU ÎNCHIS GRĂDINIȚELE ȘI ȘCOLILE CU VIRUSUL LOR INVENTAT”

BIANCA DRĂGUȘANU, REVOLTATĂ DE NOILE RESTRICȚII IMPUSE. VEDETA NU CREDE ÎN EXISTENȚA VIRUSULUI SARS-COV-2 „IDIOȚII ĂȘTIA AU ÎNCHIS GRĂDINIȚELE ȘI ȘCOLILE CU VIRUSUL LOR INVENTAT”

Bianca Drăgușanu s-a arătat extrem de revoltată de noile restricții impuse de autorități. Pe blondină a supărat-o faptul că școlile și grădinițele au fost din nou închise. Mai mult, revolta vedetei a venit și pe baza faptului că ea nu crede în existența noului coronavirus și a spus că totul este o invenție.
Pentru că școlile și grădinițele au fost închise, Bianca Drăgușanu a petrecut mai mult timp alături de fetița sa, Sofia. Cele două au stat mereu împreună iar vedeta a luat-o pe ce mică peste tot. Au tras o fugă la atelier, apoi au mers în parc, au luat masa în oraș și au ajuns chiar și la salonul de înfrumusețare. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A SPUS ADEVĂRUL DESPRE VICIILE EI. DE CE ESTE DEPENDENTĂ BLONDA)
Deși s-a bucurat de timpul petrecut alături de cea mică, Bianca Drăgușanu s-a gândit la celelalte mama, care nu se pot ocupa de copii lor din cauza serviciului. Vedeta s-a pus în locul lor și s-a întrebat ce face în aceste vremuri, în care școlile și grădinițele sunt închise, o mama care lucrează și nu poate să lipsească de la serviciu.
„Idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”
Bianca Drăgușanu a luat foc și a răbufnit pe internet. Într-un instastory publicat pe contul său de socializare, vedeta a vorbit despre situația actuală și s-a arătat revoltată. Aceasta a mărturisit că nu crede în existența noului virus, iar întreaga situație i se pare o invenție. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A DAT MAREA PROBĂ: ”SĂ MAI SPUNEȚI ASTA DESPR)
„La mine e simplu, dar sunt curioasă ce fac celelalte mame care au două-trei job-uri sau chiar un job de la 8:00 la 16:00, ce fac, dacă idioții ăștia au închis grădinițele și școlile cu virusul lor inventat”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *