Ce a văzut Mihai Morar azi, când a ieșit la alergat în parc: ”Mi s-a întâmplat ceva nemaitrăit”

Ce a văzut Mihai Morar azi, când a ieșit la alergat în parc: ”Mi s-a întâmplat ceva nemaitrăit”

Mihai Morar, impresionat de vietățile din Herăstrău. Întâmplarea zilei, chiar la împlinirea celor 39 de ani. Prezentatorul Antena Stars a venit și cu o povață pentru urmăritorii lui.

Mihai Morar, povestea unei întâmplări nemaitrăite. A ieșit la alergat cu vulpea
Nu este bolnav, nu este slăbit și nici nu se simte rău, după cum au spus mulți dintre urmăritorii lui pe rețelele de socializare. Mihai Morar are doar un nou stil de viață. După ce a dat jos kilograme bună, a prins gustul sportului, văzând că se simte din ce în ce mai bine practicându-l, așa că l-a păstrat în viața lui. Și, fie ploaie, fie vânt, iese la alergat în parc. Astăzi, zi în care împlinește 39 de ani, a fost întâmpinat de neprevăzut.

Ceasul a sunat și de ziua mea la aceeași oră: 4:44. La 5.00 dimineața a început petrecerea. Aveam de sărbătorit. Zilele astea împlinesc doi ani de când îmi țin obiceiul alergării în parc cu noaptea în cap și cu toată viața în inimă. Azi, mi s-a întâmplat ceva nemaitrăit. Am întâlnit, de-a lungul alergărilor în Herăstrău, veverițe, rațe sălbatice, pisici maidaneze, câini fără stăpâni, șobolani urbani sau bizoni de oraș.

Dar azi, cum am trecut podețul de la coada lacului, din bezna aleii au răsărit doi ochi foarte sclipitori. Azi, pentru prima oară, am văzut în Herăstrău o vulpe. Părea de-a casei. Mai mult m-am speriat eu de ea decât dânsa de pașii mei. O vulpe în inima orașului. Un semn că în parcul ăsta, lăsat de izbeliște de autorități în ultimii ani, natura își vede de treaba ei și se întoarce la sălbăticie”, este o parte din mesajul lui Mihai Morar publicat pe Facebook.

Lecția de viață învățată de vedetă
S-a declarat înmărmurit de întâlnirea cu vulpea, moment pe care l-a legat de întâlnirea Micului Prinț cu un astfel de animal. Nu știe cum să traducă exact întâmplarea sa de la 5.00 dimineața din parc, dar cert este că lecția de viață învățată până la 39 de ani rămâne valabilă.

„Dar ce am învățat până la 39 de ani e să primesc întâmplările vieții, chiar și cele aparent neînsemnate, exact așa cum vin și cum îmi sunt date. Pentru că, așa cum îi spunea vulpea băiatului, “esențialul e invizibil pentru ochi, clar poți vedea doar cu inima”, a continuat acesta.

Cum a slăbit
Mihai Morar a renunțat la mâncarea nesănătoasă și la nopțile pierdute. A început o pregătire fizică ordonată și se ține serios de treabă. La început, doi instructori au avut griijă ca el să ajungă la rezultatul dorit.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *