Fănica Roșcovana, părăsită de amant și iertată de soț! A rămas însărcinată cu el, dar nu a recunoscut copilul! /

Fănica Roșcovana, părăsită de amant și iertată de soț! A rămas însărcinată cu el, dar nu a recunoscut copilul! /

Fănica Pavel a venit la Acces Direct alături de soțul ei pentru a explica situația incredibilă în care se află. Aceasta și-a înșelat bărbatul cu un vecin cu care a rămas însărcinată, iar acesta nici nu a vrut să audă de copil! Acum cei doi vor să primească pensie alimentară!

Fănica Roșcovana a fost părăsită de amant și iertată de soț!
Acum cer pensie alimentară!
Fanica Pavel și Mircea Pavel, doi soți din Vaslui au ajuns la Acces Direct cu o situație delicată. Femeia și-a înșelat bărbatul în urmă cu mai mulți ani, iar cu amantul a avut și un copil, dar pe care el nu l-a recunoscut. Soțul a iertat-o, iar acum împreună vor să ceară pensie alimentară!

Fănica Roșcovana a fost părăsită de amant și iertată de soț! Acum cer pensie alimentară!

Fănica Pavel sau Fănica Roșcovana așa cum a fost numită a venit alături de soțul ei, Mircea, la Acces Direct.

Cei doi au o poveste destul de încurcată, asta pentru că femeia a ales să se iubească cu un vecin, un bun prieten de-al soțului, cu care a rămas și însărcinată. Deși bărbatul a iertat-o pentru fapta pe care a făcut-o, acum aceștia îi cer pensie alimentară tatălui copilului care nu și-a recunoscut fiul!

Ei bine, iată că situația lor este mai delicată decât ne-am fi imaginat, asta pentru că femaia a rămas și fără cei patru copii pe care îi avea împreună cu soțul ei, deoarece spune ea a plecat de acasă la muncă în București, iar vecinii au alertat autoritățile și i l-au în plasament!

Bărbatul i-a promis că o ia de nevastă!

Amantul a păcălit-o pe femeie că vrea să o ia de nevastă, iar Fănica a luat plasă, iar până la urmă bărbatul nici măcar nu a vrut să mai audă de ea, mai ales de copilul de aproape 5 ani pe care îl are împreună cu el.

Bărbatul a mai sunat-o și în urmă cu doar câteva zile, iar Fănica Roșcovana a decis să nu-i mai răspundă!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *