Împărații TikTok-ului, dansuri fenomen pe străzile medievale ale Sighișoarei. Cum s-au distrat Gulliver și Degețica în deplasare

Împărații TikTok-ului, dansuri fenomen pe străzile medievale ale Sighișoarei. Cum s-au distrat Gulliver și Degețica în deplasare

Ne surprind în fiecare zi cu filmuţele inedite postate pe TikTok. Filmuleţe care adună de fiecare dată milioane de vizualizări. Alexandra şi Ionuţ Bodi au o viaţă de cuplu interesantă nu doar în mediul virtual. Astăzi, împăraţii TikTok-ului au bifat o premieră. Au ajuns împreună într-un loc spectaculos. Haideţi să urmărim imaginile şi revenim.

Sighișoara, orașul cu farmec medieval, i-a cucerit pe împăraţii TikTok-ului. Alexandra şi Ionuţ locuiesc în zonă, dar nu s-au plimbat niciodată împreună pe străduţele din apropierea cetăţii.

Aşa că, astăzi, au avut parte de prima lor escapadă cu aer medieval. Mai întâi, au trecut prin centrul oraşului, nedezlipiţi unul de celălalt.

Impresionat de frumuseţea locului, Ionuţ a rămas mut. de uimire. Pe toată durata plimbării, soţia sa i-a fost ghid turistic. Cei doi au cutreierat cel mai popular loc din acest oraş, înarmaţi cu bateria plină a telefonului pentru. poze şi tiktok-uri.

Cei doi soţi şi-au propus să facă tiktok-uri pentru fanii lor şi au făcut. Împăraţii TikTok-ului nu s-au mulţumit doar cu un filmuleţ, aşa că au mai făcut şi le-au încărcat imediat pe aplicaţie.

Cei doi au mai făcut un tiktok, dar de această dată pe ritmuri indiene. Când a venit vorba de dansul popular, Ionuţ a fost cel care i-a ghidat paşii Alexandrei.

Alexandra şi Ionuţ au mai repedat dansul. De această dată, a fost cu noroc. Rezultatul a fost postat pe TikTok şi a adunat, din nou, sute de mii de vizualizări.

După mult dans, împăraţii TikTok-ului şi-au continuat aventura pe străduţele Sighişoarei.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *