Maria Andria, pregătită să devină mamă din nou. Artista a pierdut prima sa sarcină: ”Vreau foarte mulți copii”

Maria Andria, pregătită să devină mamă din nou. Artista a pierdut prima sa sarcină: ”Vreau foarte mulți copii”

Maria Andria a trecut prin cele mai grele momente, după ce a pierdut prima sa sarcină, dar acum a aruncat bomba. Artista suferă, dar spune că este pregătită să devină mamă din nou, chiar dacă acum a avut ghinion.

Maria Andria își dorește patru copii.
Artista vrea ca toți să urmeze o carieră în medicină.
Maria Andria, artista de peste hotare, jumătate româncă, a fost supusă celei mai grele cumpene din viața oricărei femei, după ce, din păcate, a aflat că a pierdut primul său copil. Deși și-a dorit foarte mult să devină mămică, destinul a ales în locul ei, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

”O persoană care nu trece prin asta, nu poate să înțeleagă cum este. Eu aveam probleme de dinainte, cu chisturi, cu ovarele. De la chestiile astea, am aflat după ce am rămas gravidă că eu nu trebuia, de fapt, să rămân însărcinată. Trebuia să fac tratamente înainte să rămân”, a mărturisit în urmă cu câteva zile artista, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report” de la Antena Stars.

Însă, chiar dacă soarta nu a fost blândă cu ea, și nici problemele de sănătate nu au lăsat-o să se bucure de venirea pe lume a primului copil, Maria Andria privește acum cu optimism spre viitor.

Blonda este marcată de cele întâmplate, dar nu se dă bătută și spune că își mai dorește copii și va face tot ce îi stă în putere să devină mamă.

Maria Andria își dorește patru copii, pe care să-i facă medici

Chiar dacă multe femei, care au trecut prin situația artistei ar fi renunțat să mai spere, Maria nu doar că vrea să își strângă în brațe primul copil, ci spune că nu se lasă până nu aduce pe lume cel puțin trei sau patru ”pui de om”.

Artista nu s-a oprit aici din declarații, ci a mai subliniat că moștenitorii ei vor fi medici, la fel partenerul, tatăl și bunicii ei, căci veniturile lunare sunt fabuloase.

”Sigur că da! Dacă vrea Dumnezeu, eu îmi doresc copii, mai ales că sunt mereu așa mai copilărăasă și așa o să fiu și la 50 de ani. Vreau să am vreo trei sau patru copii, mai ales dacă suntem bine economic, că trebuie să existe bănuți ca ei să studieze ceva. Eu dacă fac copii, vreau să îi fac doctori pe toți. Și al meu nu are probleme cu banii că este doctor și de asta vreau să-mi fac copiii medici. Și tatăl meu a fost doctor și bunicii din partea mea au studiat medicina, doar eu voiam să mă faca vocată, dar am ieșit artistă”, a spus Maria Andria în cadrul unei emisiuni TV.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *