Minoră de 14 ani, victima proxeneților. Mama tinerei cere dreptate în numele fiicei, rămasă însărcinată /

Minoră de 14 ani, victima proxeneților. Mama tinerei cere dreptate în numele fiicei, rămasă însărcinată /

O minoră de 14 ani a fost victima proxeneților, după ce s-a îndrăgostit. Mama tinerei cere acum dreptate în numele fiicei, rămasă însărcinată și traumatizată pe viață.

O fată de 14 ani a fost abuzată de 18 bărbați.
Minora a rămas însărcinată.
Mama fetei spune toată povestea la ”Acces Direct”.
O mamă își strigă disperarea, după ce fiica sa, la vârsta de doar 14 ani, a fost pusă să se prostitueze, după ce s-a îndrăgostit de un vecin. Adolescentul de 15 ani și unchiul său ar fi pus totul la cale pentru a face bani cu minora, prin metode neortodoxe.

Astfel, împreună, cei doi i-ar fi găsit clienţi fetei de doar 14 ani,18 bărbaţi la număr. Toți acești clienți ar fi abuzat-o pe copilă, contra unei sume de bani.

”Fata ieșea la joacă și a cunoscut un băiat, copilul colegei mele, un băiat cuminte. El avea 15 ani și ea 14 și mi-a zis că îl place, dar eu i-am zis că ea nu este de băieți. Am fost dură cu ea și n-am făcut bine. Între timp, ea s-a împrietenit cu el, s-a îndrăgostit, iar el a dat-o mai departe unchiului său de 38 de ani. Bărbatul i-a zis că dacă nu se prostituează nu-l va avea pe băiat lângă ea. Prima dată nu a acceptat, dar după au dus-o la clienți. Copila era cuminte acasă, că o amenințau, și eu oarbă nu am văzut nimic. Și așa, minoră, la 14 ani, a ajuns la 18 bărbați, cu vârste de chiar 50 de ani. Eu am aflat după ce m-a sunat o vecină, care a aflat de la fata ei. Nu am crezut, am întrebat-o și ea a început să plângă. Atunci am chemat poliția, ea nu a spus tot adevărul, dar când am dus-o la nașa a spus”, a mărturisit mama minorei, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Minora abuzată de 18 bărbați a rămas însărcinată

Ulterior, după ce fiica sa s-a destăinuit în fața procurorilor, oamenii legii au deschis o anchetă, în cadrul căreia toți cei 18 clienți ai minorei au fost audiați. În urma audierilor, doar unchiul adolescentului a fost arestat.

”Poliția i-a audiat, dar ei n-au recunoscut. Unul singur, de 38 de ani, este acum în arest, pentru cinci ani și trei luni și, spun ei, 30.000 de euro, daune morale, dar noi nu am cerut niciun ban. Unul dintre ei a lucrat cu mine și celălalt este vecinul nostru. Fetița mea se ducea la el în curte să se joace cu nepoata lui”, a mai aăugat mama.

Mai mult decât atât, fata de 14 ani ar fi rămas şi însărcinată după ce a fost nevoită să treacă prin patul a 18 bărbați, care ar fi plătit pentru o noapte cu ea.

”Nu a păstrat sarcina, am rezolvat, apoi am făcut multe ședințe la psiholog. A făcut la școală, la spital și la Protecția Copilului. Acum fetița este bine”

De cealaltă parte, unul dintre cei 18 bărbați, a mărturisit în cadrul emisiunii ”Acces Direct” că el nu a știut că fata care i-a fost adusă era minoră, chiar dacă mama acesteia, spune că minte, căci sunt cumva rude prin alianță și foști colegi.

”Nu știam că este minoră. Mi-a adus-o cineva, i-am plătit și ei și lor și atât. Ea a zis să întreținem relații cu ea, că și ea vrea, arăta matură. Acum ne-au chemat la poliție, pe toți trei, pentru că am întreținut relații sexuale cu o minoră”, spune Liviu, unul dintre bărbații care au întreținut relații sexuale cu minora.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *