Pepe, adevărul despre sarcina Ralucăi! E sau nu soția artistului din nou gravidă?

Pepe, adevărul despre sarcina Ralucăi! E sau nu soția artistului din nou gravidă?

După ce în ultima perioadă au apărut informații în presă cum că Pepe ar putea să devină din nou tătic, iată că acum artistul a spus adevărul despre ”sarcina” Ralucăi. E sau nu gravidă soția sa?

Pepe are toate motivele din lume să se considere un bărbat cu adevărat împlinit. Cântărețul și-a găsit fericirea în brațele Ralucăi, care i-a devenit soție la scurt timp după ce aceasta a divorțat de Oana Zăvoranu, însă și mai mare a fost bucuria atunci când bruneta i-a dăruit acestuia primul copil.

Cântărețul a devenit tată pentru prima oară în urmă cu 6 ani, atunci când s-a născut fiica lui Maria, însă la doar 3 ani distanță soția lui i-a dăruit încă o fetița, Rosa, de care artistul e foarte mândru.

Ei bine, în ultima perioadă au apărut speculații cum că artistul ar deveni tată pentru a treia oară, de data aceasta de băiețel, însă a spus adevărul în direct la Antena Stars.

E sau nu soția lui Pepe din nou gravidă?

Invitat la Star Matinal, Pepe a fost întrebat despre ce se mai întâmplă în viața sa, și dacă este adevărat că va deveni tată pentru a treia oară.

Cântărețul a spus tot adevărul și a mărturisit că Raluca NU este însărcinată, însă nici nu a dat de înțeles că nu și-ar dori acest lucru.

Nu este însărcinată! Nu cred, ar fi o surpriză și pentru mine”, a spus Pepe amuzat de situație!

Cântărețul și mama fetițelor sale încearcă să le dea cea mai bună educație celor mici, iar acestea deja sunt la fel de talentate ca și tatăl lor în ale muzicii!

Pepe s-a reinventat!

Pentru că perioada pandemiei de coronavirus a anulat toate evenimentele, Pepe a decis că e timpul să se reinventeze. Astfel, artistul a mărturisit în direct că și-a creat o emisiune de divertisment în mediul online, acolo unde invită mai mulți prieteni și artiști cu care stă la povești.

Mai mult de atât, aceștia mai și cântă, fapt pentru care publicul alegere cu plăcere ca în fiecare seară să-l urmărească pe cântăreț pe canalul său de YouTube!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *