Sentință finală pentru Cosmin Dan, criminalul Valentinei Nica! Câți ani va sta în închisoare, după ce și-a incendiat iubita!

Sentință finală pentru Cosmin Dan, criminalul Valentinei Nica! Câți ani va sta în închisoare, după ce și-a incendiat iubita!

În urmă cu un an, o crimă a îngrozit întreaga țară! Cosmin Dan, un tânăr din Buzău, și-a ucis fără milă iubita. Acesta i-a dat foc în apartament, după ce a bătut-o cu bestialitate. Astăzi s-a pronunțat sentința finală în cazul lui, iar criminalul Valentinei Nica a fost condamnat la ani grei de închisoare!

Sentință finală pentru Cosmin Dan, criminalul Valentinei Nica!
Câți ani va sta în închisoare, după ce și-a incendiat iubita!
Cosmin Dan a îngrozit toată România prin cruzimea lui, după ce, în urmă cu un an, și-a ucis iubita. Acesta nu a mai ținut cont de nimic și a început să o lovească ca o bestie, fără ca Valentina Nica să aibă vreo șansă în fața mâniei lui. După aceea, tânărul din Buzău și-a dus planul diabolic la sfârșit, dându-i foc sărmanei fete, în apartament.

După atâtea luni în care părinții Valentinei Nica au trăit cu durere în suflet, după moartea fiicei lor, se pare că începe să se facă dreptate, astăzi fiind pronunțată sentința finală în cazul lui Cosmin Dan.

Cosmin Dan a primit 24 de ani de închisoare cu executare

Așadar, astăzi, pe 22 octombrie 2020, judecătorii Curții de Apel Ploiești au pronunțat sentința finală pentru criminalul din Buzău. Potrivit acesteia, Cosmin Dan a primit 24 de ani de închisoare cu executare, în urma faptelor sale cumplite.

Ce s-a întâmplat cu prietenii criminalului

Vă reamintim că la momentul crimei Cosmin Dan a avut alături doi prieteni, pe Radu Clonț și Alexandru Naum, care au adus benzina. Procurorii din Buzău au fost însă îngăduitori cu aceștia, în timp ce o parte din populație ar fi vrut să fie acuzați de complicitate la faptele oribile.

De menționat este și faptul că în timpul desfășurării procesului care a avut loc la Buzău, adolescentul în vârstă de 15 ani a făcut mai multe declarații șocante.

„Când a intrat pe ușă Radu Clonț a zis „ia benzina și dă-i foc”. Radu Clonț i-a dat lui Cosmin Dan și bricheta albă cu care a aprins focul”, a spus Antonio Măcelaru, potrivit buzoienii.ro.

Potrivit sentinței de astăzi, 22 octombrie, Curtea de Apel București a transmis că apelurile făcute de către Dan Cosmin Mihai și de Dodan Katia Milica, Nica Iulian Aurel împotriva sentinţei penale nr. 11 din data de 30.01.2020 sunt respinge, ca fiind nefondate.

„Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de către inculpatul Dan Cosmin Mihai, şi de către părţile civile Dodan Katia Milica şi Nica Iulian Aurel împotriva sentinţei penale nr. 11 din data de 30.01.2020 pronunţată de Tribunalul Buzău”, s-a transmis la sentință, informează buzoienii.ro.

În cadrul aceleiași sentințe s-a transmis că apelanții inculpat, dar și părți civile, sunt obligați la plata unei sume de 1.500 de lei, aceasta semnificând cheltuielile judiciare avansate de către statul român.

„Deduce din pedeapsa principală rezultantă aplicată inculpatului Dan Cosmin Mihai durata reţinerii şi arestării preventive a acestuia începând cu data de 23.02.2019 la zi. Obligă apelanţii inculpat şi părţi civile la plata câte unei sume de 1.500 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat”, se mai arată în sentință.

Mama victimei, sfâșiată de durere, la un an de la moartea fiicei sale

La începutul acestui an, mai exact pe data de 24 februarie s-a împlinit un an de la moartea Valentinei Nica. Chiar dacă au trecut atâtea luni, mama ei are și acum inima împietrită de durere, după ce și-a pierdut cea mai dragă ființă.

În semn de omagiu, Milica Dodan, mama Valentinei Nica, s-a fotografiat la mormântul tinerei incendiate și a transmis un mesaj emoționant, spunând cât de greu îi este fără fiica ei cea dragă.

„De când ai plecat, nu-mi găsesc locul. Nu credeam vreodată că viața o să fie așa de crudă să ne despartă. Te iubesc, îngerul meu din cer, floarea mea din grădina Raiului. Aștept ziua să fim din nou împreună. Lumină veșnică, puiul meu scump și drag”, a scris mama Valentinei Nica, la un an de la moarte fiicei sale, pe rețelele de socializare.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *