Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro!

Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro!

Tzancă Uraganu are o colecție impresionantă de mașini, motiv pentru care a intrat în atenția Fiscului.

Tzancă Uraganu a postat recent o fotografie făcută în timp ce se afla la volanul uneia din mașinile sale, un Mercedes AMG pe care l-a achiziționat de aproape un an. Manelistul a fotografiat bordul limuzinei și a scris: “Buna seara….cine iese la o bere?????”

Un internaut cu simțul observației a văzut un detaliu stânjenitor pentru un manelist care își etalează opulența. “Vezi ca e cojit volanul. Dar totusi e un amg”, i-a transmis acesta lui Tzancă Uraganu. Într-adevăr, volanul mașinii de aproximativ 200.000 de euro a manelistului avea cojită husa de silicon care îl protejează.

Tzancă Uraganu a dat 400.000 de euro pe un Lamborghini
Tzancă are o colecție impresionantă de mașini, un Lamborghini pe care a dat 400.000 de euro, un Rolls Royce de 350.000 de euro, dar și un alt Rolls Royce, un BMW şi un Jeep. Mașinile lui Tzancă au fost în prim-plan acum trei ani, atunci când în presă s-a scris ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist sa dea explicații despre averea sa uriașă, după ce a postat pe facebook poeze cu una dintre mașini, pe care a susținut ca a dat 140.000 de euro.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta? Nici casă n-am încă”, a declarat Tzancă Uraganu.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *