Antonia l-a lăsat mască pe Alex Velea. Ce a spus despre partidele de sex cu el

Antonia l-a lăsat mască pe Alex Velea. Ce a spus despre partidele de sex cu el

Antonia l-a făcut „praf” pe Alex Velea și a dezvăluit cât durează o partidă de amor a celor doi. Alex Velea și Antonia sunt doi părinți împliniți atât pe plan profesional, cât și familial. Cei doi au cariere de succes și doi copii frumoși și talentați.

Antonia l-a făcut „praf” pe Alex Velea și a dezvăluit cât durează o partidă de amor a celor doi. Cântăreața a fost invitată la un eveniment dedicat lui Alex Velea, unde a fost nevoită să îi facă un roast soțului ei. Cântăreața a fost pusă pe șotii și a făcut câteva glume piperate despre viața sexuală a lui Alex Velea.

„Alexandru Ionuț Velea…să știi că te iubesc mult și știu că nu m-ai înșelat niciodată cu vreo fană. Nu doar pentru că și tu mă iubești, ci pentru că știu că dacă te-ai culca cu oricare dintre fanele tale, îți iei închisoare de la 2 la 5 ani. Alex, puiuțul, iubi, pupi, mumi, șușu, nu știu cum să ne spunem. Nu doar că te iubesc, dar te respect, pentru că deși ești foarte ocupat cu sala, studio, concerte, în cele 5 minute cât ești acasă, tot ai timp să stai cu copiii, să gătești și să facem dragoste….E bine oricum, e bine!”, a spus Antonia, în glumă bineînțeles, într-un roast făcut pentru soțul ei.

Antonia și Alex Velea reprezintă, în momentul de față, unul dintre cele mai bine sudate cupluri din showbizul românesc.

„Facem antrenament amândoi. Mai facem acasă mişcare amândoi. Nu vezi că facem numai copii. Atâta mişcare am făcut că s-a lăsat cu certificat. Facem întruna mişcare. Mi-a zis mama: sper că nu mai faceţi un copil. Nu ştiu, nu cred că mai facem, avem 3 deja, e cifra magică. Akim a fost o surpriză. Noi facem mişcare în fiecare zi, cardio de dimineaţă pe stomacul gol şi seara forţă. Diverse grupuri de muşchi, în diverse poziţii şi aparate”, a spus Alex Velea.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *