Anunțul făcut de Vulpița, la scurt timp după ce a spus că este însărcinată! Cu ce se ocupă acum Veronica, la Blăgești!

Anunțul făcut de Vulpița, la scurt timp după ce a spus că este însărcinată! Cu ce se ocupă acum Veronica, la Blăgești!

Vulpița le-a făcut o nouă surpriză admiratorilor din mediul virtual. Soția lui Viorel Stegaru a transmis un anunț public, la scurt timp după ce a spus că este însărcinată cu al doilea copil. Iată cu ce se ocupă Veronica de când s-a întors acasă, la Blăgești!

Anunțul făcut de Vulpița, la scurt timp după ce a spus că este însărcinată!
Cu ce se ocupă acum Veronica, la Blăgești?
Veronica este plină de surprize! Chiar dacă a trecut ceva timp de când nu mai este prezentă în platoul „Acces Direct” alături de soțul ei, tânăra din Blăgești nu-și neglijează nicio clip fanii și le povestește orice noutate din viața ei pe rețelele de socializare.

Așa cum probabil știți, de câteva săptămâni, Veronica s-a întors acasă, în satul natal, la Blăgești, județul Vaslui. Așadar, acum fanii ei o pot vedea doar prin intermediul Internetului, fără să mai fie prezentă pe micile ecrane.

De curând, Veronica a făcut un nou anunț, după ce a transmis public că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Soția lui Viorel Stegaru a postat o imagine descriptivă, prin care dă de înțeles că s-a întors la origini și că și-a reluat munca pe care o făcea acasă.

Veronica a scos calul la păscut

Mai exact, în imagine, Vulpița se află pe un câmp. În spatele ei se poate observa un cal pe care probabil Veronica l-a scos la păscut, semn că nu se dă la o parte când vine vorba de treabă.

Vulpița se bucură de ultimele zile însorite, pe câmp

În același timp, Veronica a transmis că se bucură din plin de căldură, pe ultima sută de metri, fiind de părere că acestea sunt ultimele zile însorite.

„Cred că sunt ultimele zile cu soare. Mă bucur de căldură. La voi cum e?”, a scris Veronica în dreptul fotografiei postate pe Instagram.

Așa cum era de așteptat, reacția fanilor nu a încetat să apară. Internauții i-au asaltat fotografia Vulpiței cu mii de like-uri și comentarii, mulți dintre ei felicitând-o pentru sarcină.

„Bună, Veronica. Mă bucur să te văd / Sarcină și naștere ușoară, să fii sănătoasă alături de Viorel și de copiii voștri!!!!”, i-au transmis fanii Vulpiței.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *