Bunica lui Vlad Gherman a murit! Mesajul actorului pentru cea care l-a crescut: ”De astăzi ești un înger”

Bunica lui Vlad Gherman a murit! Mesajul actorului pentru cea care l-a crescut: ”De astăzi ești un înger”

Durere de nedescris pentru Vlad Gherman! Bunica actorului s-a stins astăzi din viață, după o grea suferință! În semn de iubire și respect necondinționat, Vlad a postat un mesaj emoționant la adresa celei care l-a crescut și l-a îngrijit atunci când era mic. Actorul este cuprins de durere și nostalgie!

Bunica lui Vlad Gherman a murit!
Mesajul actorului pentru cea care l-a crescut!
Vlad, cuprins de durere și nostalgie!
Deși îl vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plin de energie, uneori, viața îi mai aruncă câte un hop lui Vlad Gherman. Astăzi, actorul a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața lui, pe bunica. După o luptă grea, bunica lui Vlad a murit! Actorul, curpins de durere și nostagie, a găsit puterea de a scrie un mesaj emoționant la adresa celei care l-a crescut și l-a îngrijit atunci când era mic!

Vlad Gherman: ”Tu mi-ai citit prima poveste”

Vlad a reușit să provoace lacrimi pe chipul tuturor cu rândurile dedicate bunicăi sale. În dreptul unei fotografii alături de ea, în ultimele clipe de viață, actorul și-a amintit momentele frumoase din copilărie. Vlad le-a împărtășit celor din mediul online că bunica este cea i-a citit prima poveste și i-a dat pentru prima oară, lapte cu ciocolată în biberon.

Atunci când era supărat sau trecea prin momente grele, bunica era cea care îi aducea zâmbetul pe buze. Din păcate, destinul a ales pentru ea, iar acum, bunica lui Vlad îl veghează de sus, dintre îngeri!

”Vei ramane mereu in inima mea asa cum ai fost tu: zambitoare si iubitoare. Tu mi-ai citit prima poveste, tu imi dadeai laptele cu ciocolata in biberon, tu ma faceai sa rad si cand eram suparat. Bunica mea iubita…de astazi esti un inger! 🙏🏼😢”, a scris Vlad.

Desigur că postarea a strâns imediat sute de mesaje și reacții, iar fanii l-au încurajat pe Vlad și i-au transmis gândurile lor bune.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *