Bunicul Luizei Melencu vrea să se facă dreptate. Avocatul familiei Măceșanu, după prima zi de proces: „Nu cred că se doreşte aflarea adevărului”

Bunicul Luizei Melencu vrea să se facă dreptate. Avocatul familiei Măceșanu, după prima zi de proces: „Nu cred că se doreşte aflarea adevărului”

Prezent la prima înfățișare a procesului în care se judecă cazul nepoatei lui, Stelian Ioradche, bunicul Luizei Melencu, nu renunță la speranța că într-o zi se va face dreptate. După prima zi de proces în cazul crimelor de la Caracal, avocatul familiei Măceșanu a precizat că instanța a respins cererea de separate a cazurilor celor două familii.

Bunicul Luizei Melencu nu renunță la speranța că se va face dreptate
A fost respinsă cererea de judecare separată a cazurilor
Familia Luizei Melencu a cerut strămutarea procesului
Prima zi de proces a adus multă nemulțumire în familiile Melencu și Măceșanu. Judecătorii au respins cererea de disjungere depusă de Aurel Moldoveanu, avocatul familiei Măceșanu.

Cele două familii vor să afle adevărul

La prima oră a dimineții, bunicul și mama Luizei s-au prezentat în fața tribunalului dornici să afle adevărul.

„Eu aşa aş dori şi aşa aş vrea, să se facă dreptate, să aflăm cu adevărat ce s-a întâmplat cu aceste fete”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei.

„El acoperă pe cineva şi noi atât vrem, vrem să aflăm adevărul, să spună adevărul”, a completat Monica Melencu, mama Luizei:

Gheorge Dincă a fost adus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Olt pe ușa din spate.

Cele două familii îndurerate s-au prezentat la proces cu o dorință comună. Ei vor ca aceste cazuri să fie judecate separat.

„La Luiza nu s-au găsit fragmente osoase şi nici nu s-a stabilit ADN-ul, astfel având în vedere că nu este declarată decedată, sunt două cauze care ar trebui să se judece separat”, a declarat Aurel Moldoveanu, avocatul familiei Măceșanu.

La ora 11:30, înfățișarea s-a încheiat și au fost făcute publice primele decizii.

Avocatul anunță respingerea cererii de disjungere

„Am format o cerere de disjungere, ne-a fost respinsă. Au considerat că aceste cazuri reunite conduc spre aflarea adevărului, ceea ce vine contrar opiniei noastre pentru că nu cred că se doreşte aflarea adevărului”, a explicat avocatul familiei Măceșanu.

Totodată, familia Luizei Melencu a cerut strămutarea procesului pentru că, spun ei, nu au încredere în justiția din Olt. Solicitarea rămâne în pronunțare la Curtea de apel Craiova.

Următorul termen stabilit de instanța în acest proces este pe 18 noiembrie.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *