Ce face Dan Bordeianu de când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. Astăzi îndrăgitul actor împlinește 45 de ani!

Ce face Dan Bordeianu de când nu a mai apărut în lumina reflectoarelor. Astăzi îndrăgitul actor împlinește 45 de ani!

Toată lumea îl știe pe Dan Bordeianu din numeroasele producții în care a jucat după anii 2000! Ei bine, actorul a decis în urmă cu mai mult timp să plece din lumina camerelor de filmat și să-și facă familia la care a visat dintotdeuna. Astăzi el își sărbătorește ziua de naștere!

Dan Bordeianu împlinește 45 de ani!
Actorul a părăsit lumina reflectoarelor și trăiește cu familia sa în afara Bucureștiului!
A trecut mult timp de când Dan Bordeianu apărea pe micile ecrane alături de Adela Popescu în numeroasele telenovele la care au luat parte, iar de atunci viața actorului s-a schimbat complet. Aceasta a dechis în urmă cu mai mult timp că e momentul să spună ”adio” succesului, dar și a camerelor de filmat și să se bucure de familie, iar asta a și făcut.

Astăzi pentru el este o zi mare, deoarece împlinește vârsta de 45 de ani, iar acum se poate considera cu adevărat un bărbat fericit și împlinit din toate punctele de vedere!

Ce face Dan Bordeianu de când a părăsit lumina reflectoarelor!

Dacă după anii 2000 ne-am obișnuit să-l vedem pe Dan Bordeianu la televizor, iată că de mai bine de ceva timp acesta a trecut de la rolul de băiat rău, dar cuceritor din telenovele, la rolul de soț și tată pentru fiica sa.

Deși a avut o relație de iubire frumoasă cu Adela Popescu, el fiind și primul bărbat din viața sa, cuplul s-a destrămat în anul 2007, chiar înainte de a spune da în fața ofițerului de stare civilă.

Diferența dintre ei era de 12 ani, însă chiar și așa sentimetele au fost destul de mari, iar dragostea lor au exprimat-o în public de câte ori au avut ocazia.

Ei bine, actorul și-a refăcut viața la scurt timp, iar acest lucru l-a făcut și Adela Popescu care în prezent e căsătorită cu Radu Vâlcan și au doi copii împreună.

Dan Bordeianu a cunoscut-o pe Teodora, iar în urmă cu cinci ani aceasta i-a devenit și soție și femeia în care are cea mai mare încredere. Cei doi au împreună o fetiță, iar actorul este extrem de mândru de statutul de părinte!

Locuiește în casa construită de tatăl său!

Chiar dacă s-a restras din viața publică, Dan Bordeianu are mai multe colaborări cu un teatru din Capitală, însă mai mult se bucură de familia sa.

Aceasta locuiește cu soția lui și fiica în casa construită de tatăl lui, la Brănești! Deși părintele său s-a stins din viață în urmă cu 23 de ani, Dan Bordeianu a decis că nu trebuie să vândă ceea ce bărbatul a construit, așa cum ar fi vrut mama și sora lui, iar acum trăiește cu familia sa acolo!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *