Ce salariu are Patriarhul Daniel! Doar Președintele României câștigă mai mult decât el!

Ce salariu are Patriarhul Daniel! Doar Președintele României câștigă mai mult decât el!

Toată lumea știe mult prea bine cine e Patriarhul Daniel, însă pentru toate atribuțiile pentru care le are în țara noastră acesta este remunerat pe măsură! Ce salariu primește în fiecare lună Prea Fericitul!

Salariul Patriarhului Daniel!
Cât câștigă Klaus Iohannis!
Patriarhul Daniel este unul dintre cei mai importanți oameni din Biserica Ortodoxă Română, dar și cât de multe responsabilități are în întreaga țară. Acesta a încurajat de fiecare dată poporul la rugăciune, atunci când România s-a aflat în situații grele, iar așa se întâmplă și în această perioadă în plină pandemie de coronavirus.

Totuși, pentru că Prea Fericitul Daniel are multe atribuții pe care trebuie să le rezolve la nivel național, aceasta este plătit foarte bine pe fiecare lună, iar suma pe care o câștigă este apropiată de cea a Președintelui României, Klaus Iohannis!

Ce salariu are Patriarhul Daniel!

Încă din anul 2019, Patriarhul Daniel a avut parte de o mărire de salariu substanțială, iar această modificare a avut loc deoarece a crescut salariul minim pe economie. Parlamentarii, președintele țării, membrii din guvern au primit atunci 10 % în plus față de salariul pe care îl aveau, iar asta s-a întâmplat și pentru Prea Fericitul!

Deși în anul 2018 salariul pe care Patriarhul Daniel îl avea era de 16.600 de lei pe fiecare lună, un salariu egal cu cel al Președintelui Senatului României, acum în 2020 Prea Fericitul câștigă lunar suma de 23.920 de lei, potrivit libertatea.

Cât câștigă Klaus Iohannis!

Deși amândoi au atribuții mari și sunt buni conducători la nivel națioanl, iată că salariul lor diferă cu doar câteva sute de lei.

Deși el câștigă aprope 24.000 de lei, iată că Președintele României are în fiecare lună un salariu de 27.000 de lei, cu doar 3000 de lei mai mult decât Înalt Prea Sfințitul Daniel.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *