Cuzin Toma – alias „Firicel” din „Las Fierbinți” – și soția actorului sunt chemați în fața judecătorilor, în proces cu o instituție bancară, din cauza unui contract buclucaș.

Cuzin Toma – alias „Firicel” din „Las Fierbinți” – și soția actorului sunt chemați în fața judecătorilor, în proces cu o instituție bancară, din cauza unui contract buclucaș.

Actorul Cuzin Toma nu scapă de probleme
El este chemat, alături de soție, în fața judecătorilor
Motivul: un contract buclucaș
Soții Toma sunt citați la Tribunalul București pe 4 noiembrie, după ce dosarul care a durat patru ani a luat-o de la zero. „Admite recursul declarat de recurenţii-pârâţi TOMA CUZIN şi TOMA CRISTINA în contradictoriu cu intimata-reclamantă … S.A. împotriva încheierii din 05.11.2018 şi Deciziei civile nr. 5088/19 noiembrie 2018 pronunţate de Tribunalul Bucureşti – Secţia a VI-a Civilă în dosarul nr. 23622/301/2016. Casează hotărârile recurate şi trimite cauza spre rejudecare instanţei de apel. Definitivă”, este decizia instanței prin care s-a dispus rejudecarea dosarului înregistrat în 2016.

Tot după patru ani de procese, „Firicel” a reușit, anul acesta, să câștige un proces deschis împotriva Centrului Român pentru Administrarea Dreptului Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), miza dosarului fiind o sumă incredibilă: jumătate de milion de euro.

Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM -n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 lei reprezentând onorariu avocat. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, urmând ca cererea de apel să fie depusă la Tribunalul Bucureşti”, au decis judecătorii.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *