LIDIA BUBLE, DECLARAȚIE ACIDĂ DUPĂ CE A FOST ÎNTREBATĂ DE UN FAN CUM SE SIMTE CĂ PĂRINȚII EI SUNT POCĂIȚI, IAR EA NU: “CREZI CĂ EȘTI ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ JUDECI?”

LIDIA BUBLE, DECLARAȚIE ACIDĂ DUPĂ CE A FOST ÎNTREBATĂ DE UN FAN CUM SE SIMTE CĂ PĂRINȚII EI SUNT POCĂIȚI, IAR EA NU: “CREZI CĂ EȘTI ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ JUDECI?”

Lidia Buble s-a enervat după ce un fan a întrebat-o cum se simte că părinții ei sunt pocăiți, iar ea nu. Tatăl cântăreței, Viorel Buble, este pastor la biserica penticostală “Emanuel” din Deva și este foarte apreciat în uriașa comunitate de acolo.
Lidia Buble, reacție acidă după ce a fost întrebată de un fan cum se simte că părinții ei sunt pocăiți, iar ea nu

Declarația acidă a artistei privind trăirile pe care le are atunci când se gândește că nu are aceeași religie ca a părinților a venit în în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram Stories. Cu câteva minute înainte să răbufnească, Lidia Buble și-a exprimat părerea în legătură cu noua realitate creată de pandemia de coronavirus, ea fiind întrebată dacă va veni sfârșitul lumii.
“Dragilor, nu știu ce urmează să vină sau ce nu urmează să vină,cert este că trebuie să fim mai buni cu toții, să nu mai judecăm, să iubim mai mult, să fim mai atenți la oamenii din jurul nostru. Este drept că trăim cu toții niște vremuri grele, dar este atât de important, mai ales în perioada aceasta, să fim uniți, să fim mai buni. Nu știu, în loc să trimiți cuiva un mesaj pe Instagram, de exemplu, pentru că acum suntem aici, în care să îl judeci și, probabil, să arunci cu anumite cuvinte care pot afecta în diferite moduri o persoană, mai bine ai alege să îi dau un mesaj de încurajare sau să te rogi pentru acea persoană. Sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le schimbăm la noi și este atât de simplu să facem treaba asta. Este atât de ușor să fim mai buni. Și o să vedeți că o vă simțiți atât de bine în momentul în care când alegeți să faceți bine, în loc de rău. Doamne… eu, pe lângă faptul că mă rog în fiecare seară pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, o fac și pentru țara asta, pentru că avem nevoie”, a spus cântăreața într-un mesaj video publicat pe Story-ul Instagramului.
Ulterior, când a fost adus în discuție subiectul delicat, vedeta a reacționat astfel: “Tocmai ce vorbeam mai devreme despre o lume mai bună! Am eu o întrebare pentru tine: crezi că ești în măsură să mă judeci? Pentru că eu, din câte știu, unul singur are voie să ne judece (n.r: a ridicat degetul arătător în sus, spre Dumnezeu)”, după care a transmis un pupic virtual.

Înainte să primească întrebarea care a întristat-o enorm și, în același timp, a revoltat-o, Lidia Buble a vorbit cu lacrimi în ochi despre cum se înțelege cu familia sa.
“Eu mă emoționez foarte tare atunci când vine vorba despre familia mea. Tocmai de-asta sunt așa de fericită, că urmează să plec la Deva, să-mi văd o parte din familia pe care Dumnezeu mi-a dăruit-o și cu care m-a binecuvântat, așa că… (n.r.: a desenat o inimă mare în aer)”, a mărturisit cântăreața într-o filmare urcată pe Instagram Stories.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *