Şi-a cumpărat un vibrator după divorţ şi a început să-l folosească. Greşeala pe care a făcut-o a trimis-o urgent la medic

Şi-a cumpărat un vibrator după divorţ şi a început să-l folosească. Greşeala pe care a făcut-o a trimis-o urgent la medic

Până acum, aproape orice femeie a văzut serialul „Totul despre sex”. În cazul în care l-aţi văzut u siguranţă ştiti acel episod în care Charlotte şi-a făcut un nou „iubit” şi anume vibratorul iepuraş. Pe atunci ea era atât de dependentă de acea jucărie încât stătea doar în casă pentru a petrece mai mult timp alături de el.

Până acum, aproape orice femeie a văzut serialul „Totul despre sex”. În cazul în care l-aţi văzut cu siguranţă ştiti acel episod în care Charlotte şi-a făcut un nou „iubit” şi anume vibratorul iepuraş. Pe atunci, ea era atât de dependentă de acea jucărie încât stătea doar în casă pentru a petrece mai mult timp alături de ea.

Ei bine, o femeie din Sydney, Australia, a avut o experiență asemănătoare și să spunem că lucrurile nu s-au încheiat la fel de bine pentru ea ca și pentru Charlotte. Sexologul Nadia Bokody a dezvăluit cum vibratorul ei i-a fisurat vaginul și acum vrea să tragă un semnal de alarmă, în speranța că le va salva pe celelelte femei de la a face aceeași greșeală, conform mirror.co.uk.

Totul a început după ce a divorţat şi viaţa ei sexuală s-a dus de râpă, aşa că a încercat să găsească o metodă care să nu implice alt bărbat. Şi aşa a ajuns Nadia să îşi cumpere primul vibrator.

Principalul lucru pe care trebuie să-l țineți minte atunci când încercați ceva nou este să începeți încet.”, a spus Nadia. Ea le-a explicat fetelor că jucăriile sexuale nu reprezintă un pericol dacă sunt folosite cum trebuie. Ea le-a sfătuit să nu folsoească funcţia turbo pentru a nu ajunge să aibă fisuri vaginale ca şi ea.

„Jucăriile sexuale reprezintă o modalitate excelentă de a explora noi fantezii și senzații, atât pe cont propriu, cât și împreună cu un partener, dar cu condiția să le cumpărați de la un retailer de încredere. Atunci sunt cu adevărat sigure”, a spus Nadia Bokody.

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *