Soție, alungată în stradă de soțul infidel! Vrea să-și aducă amanta însărcinată acasă!

Soție, alungată în stradă de soțul infidel! Vrea să-și aducă amanta însărcinată acasă!

O soție plânge și suspindă după bărbatul cu care are o căsnicie de nouă ani de zile și o relație de zece ani. Aceasta a mărturisit la Acces Direct, că cel pe care îl credea cel mai bun soț o înșeală de mai mulți ani, iar mai mult de atât, acum vrea să o dea afară din casă!

Bărbatul vrea să-și aducă amanta însărcinată acasă!
Ce spune femeia despre el!
O femeie din Argeș e în culmea disperării. Soțul cu care are o căsnicie de 10 ani vrea acum să o dea afară din casă, după ce aceasta susține că el are o amantă, iar acum vrea să se mute cu ea.

Aceasta a mărturisit cu ochii în lacrimi la Acces Direct că încă are sentimente pentru bărbat, iar mai mult de atât își dorește să se împace cu el și să-și continue căsnicia, însă el nici nu vrea să audă de așa ceva.

Contactat telefonic, bărbatul susține că nimic nu e adevărat din ce spune aceasta, iar motivul pentru care vrea acum să divorțeze este faptul că îl face de râs.

Femeia, alungată în stradă de soțul infidel?

Georgeta nu știe ce să mai facă, deoarece soțul este mai convins ca niciodată să pună punct relației cu ea, chiar dacă el iubește!

Totuși, întrebat dacă mai are sentimente pentru soția lui, Dumitru a mărturisit că nu o mai iubește și că își dorește cât mai repede să rupă orice legătură cu ea.

Aceasta mărturisește că e foarte geloasă, și mai mult de atât, chiar ar fi mers la serviciul său acolo unde s-a luat de mai multe colegele de-ale lui pe motivul că sunt amantele sale!

loading...

Laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *